Dostlarımızın bize gösterdiği sevgiyi abartmamız, duyduğumuz minnetten değil, takdire ve sevilmeye ne kadar layık olduğumuzu herkese göstermek içindir. la rochefaucauld
Secret Path
Secret Path
@secretpath
14 yıl
İnceleme
Semerkant ...müthiş etkileyici bir kitap.
Katılıyorum yorumlara, Semerkant okunduktan sonra, içerik Alamut Kalesi ile zenginleştirilmeli..
Hayyam, Nizam-ül Mülk ve Hasan Sabbah ...gerçekten okul arkadaşı mıdırlar, ya da değil midirler..
önemi yok, birbirlerinin hayatlarını nasıl etkiledikleridir asıl önemli olan..belki bu da kurgudur, bilinmez, ama içiçe geçirilmiş öyküleri çok etkileyicidir.
okunması gereken bir kitap..
daha fazla
Semerkant
Amin Maalouf - Yapı Kredi Yayınları - 2010
Henüz yorum yapılmadı.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL