İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham

Korku Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Korku" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Korku ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Korku" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Korku ile ilgili " 2502 " şiir aşağıdadır.
ona eşlik eden yağmur, tutulamayan göz yaşı gibi.

neye ağıt yakmış gökyüzü, neden ağlar?


...
Devamını oku »
namert insandan,

korkuyorum;


...
Devamını oku »
Bir araya getirmeliyim korkularımla cesaretimi
birbirlerinden ders almalılar ve dengelenmeliler
korkumun nedenlerini bilirsem cesaretimi gösteririm
cesaretimin sınırını bilirsem korkularımla başbaşa kalmam


...
Devamını oku »
Duyumsamalarım aşk değil, masum bir sevgiydi
Yudum yudum yudumladığım ellerinden
O ellere artık bir daha asla dokunamam ben...


...
Devamını oku »
Ortasındayım,
Seni arıyorum,
Yüreğimin ortasındasın
“Gel” dersen
Yanındayım

...
Devamını oku »
asli kastı
nezaketle düşman
asla gelmeyen...

uzaklarda umut

...
Devamını oku »
Çözülmeyen yalnızlıkların
Derinliğinde yatan
Kaygılı, esrarengiz bekleyiş,
Haylaz saplantıların doğurduğu
Duygunun boyutsal değişimi,

...
Devamını oku »
Sessizlikte çakan bir şimşektir belleğin
Sende kendini kurar
Yakınlığın, yakınlaşmanın yarattığı
O sımsıcak sohbetlerle mühürlenmiş
Bir zarftır gözlerin

...
Devamını oku »

İlk 189 190 191 192 193 194 195 196 197 Son
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL