Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs

Huzuru Keşfet

0/5
0 kişi
0
Okunma
0
Beğeni
0
İnceleme
Tanıtım Yazısı
Işık, bazen de, kendi ışığını yakabilmen için kesilir... (A.S) "Hayat; çeşitli insanlara değişik dillerle hitab eden tuhaf bir ilimdir. Herkese kendi bildiği lisandan ve anladığı, konuştuğu dilden cevap verir." (KADRİ PLAN) "Huzur"un kapısını mı arıyorsun? Onu hiç dışarıda arama! Çünkü o kapı da kendinde, kendi içinde... (A.S)      
daha fazla
Yayınevi: Sayda Yayıncılık
ISBN: 9786056784507
Sayfa: 0s.
Boyut:
Kapak:
Tarih: 1905
Kağıt Tipi:
İncelemeler ve Yorumlar
kitabı hakkında sen ne düşünüyorsun?
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL