Kadınlar erkeklerin güçlü yanlarına hayran olurlar, zayıf yanlarını severler. beatrice brown

Ki Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Ki" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Ki ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Ki" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Ki ile ilgili " 18210 " şiir aşağıdadır.
Daha sonra babasının memur olması nedeniyle Kars merkeze yerleşti. İlkokul beşinci sınıfı da Kars’ta okudu, Ortaokulunu ise Atatürk Orta Okulunda okudu.
Daha sonra Liseyi Alpaslan lisesinde ve Arpaçay Lisesinde okudu.
Üniversiteyi Ankara’da okudu.
Ankara da.1984 Yılın da TRT’nin açmış olduğu memur sınavlarını kazanarak TRT de memur olarak göreve başladı 5 yıl Ankara da görev yaptıktan sonra Tayinini TRT İzmir bölge müdürlüğüne aldı İzmir de ise 21 yıl çalıştıktan sonra toplam olarak 26 yıl sonra TRT den emekli oldu.
Çeşitli Radyolarda ve Yerel Televizyonlarda Müzik programları da yaptı.

...
Devamını oku »
Yüreği cevherdir bulunmaz hile
Tesbih gibi sozleri dizilir dile
Ozan özündekini söyleyen insan



...
Devamını oku »
Dur durak bilmiyor insan,
Bir ömür öylece heba oldu
Kimseler bilmiyor...

Sana ait bi dünya oluyor meselâ

...
Devamını oku »
önce hafif bulanık bir iç sıkıntısıyla başladı her şey
sonra yeryüzüne bulaştı dilimin ucundaki küfürler



...
Devamını oku »
Takvim yapraklarından olma uçurtma
Güneşin kimsesizliği ve sokakların sesi
Başlayıp biten günün yazdığı yalnızlığıma

Satır miktarı demlenir yüreğime deva

...
Devamını oku »
çok kıymetli okurlarım Allah'ın seçtiği Er kişi kulun seçtiği şer kişi olabilir
insanlar kendilerine farklı farklı baş başkan seçebilir
ve onun için çok şeyden geçebilir
hadi bu şahsı peygamber veya mehdi veya müşit i kamil tayin edelim işte bu tutmaz
aklı başında adam yutmaz

...
Devamını oku »
İzan nerden geldi Allah bilmez mi
Kelama varmadan sözler söyleyen
İmansız orda Allah görmez mi

Aklın nerye kadar neyi açıklar

...
Devamını oku »
Bu sırrı bilenin yüreği paktır
Kimsenin kimseden hiç farkı yoktur
Cehalete dalıp kin,nefret akma
Tüm canları hak bil canları yakma


...
Devamını oku »
Kaçak sanki perdenin arkasındakiler.
Kaldırılamayacak ne çok hikaye var.
Bir varmış bir yokmuş,
İki dünya,
Yığınlarca yalan...

...
Devamını oku »
çığ gibi-çığlık gibi;
Duyarsın sesini,
durduramazsın.

Sorunlar vardır Kiraz Ağacım

...
Devamını oku »

İlk 540 541 542 543 544 545 546 547 548 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL