Bir an için, tanrı’nın gücü bende olsun isterdim, anne!” eugenie

Kel Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Kel" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Kel ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Kel" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Kel ile ilgili " 4141 " şiir aşağıdadır.
Mən səni uzaqlarda
hatırladım,
yasəmən qoxuyurdun
son bahar
gönlümü sarmışkən.

...
Devamını oku »
Şiir diktiğimi bilmez kimse…
Söküklerini iliştirdiğim kelimelerin
İnsanlara duyduğu sevgiyi de bilmezler.
Onlar en çok kini bilirler:

...
Devamını oku »
Duyamayacağım okuyamayacağım dokunamayacağım kadar uzakta
Hissedemeyeceğim kadar uzaklaştın benden
Artık hayal kuramayacağım kadar imkansız
Ve sevemeyeceğim kadar uzaktasın
Sen sustukça içimde kopan kıyamettir

...
Devamını oku »
Herkesin dünyada tezleri kalır
Amel defterinde sıyrılır postlar
Beden gider senden tozları kalır

Kimine muazzam doğduysa şafak

...
Devamını oku »
Ve nihayetsiz bir muhabbet,
Bu aşkı tarife,
Kelimeler etmez kifayet.

Şâir’ül İslâm Yûnus Kokan

...
Devamını oku »
acı çektirirler. şiir yazarız ve acıtır bu.
____________ÖmerYavuzcan




...
Devamını oku »
Mevsimi yoktur aslında
Lakin Sonbaharsa
Başkadır aşk

Son diye başlanan bir mevsim

...
Devamını oku »
hayatıma anlam katanım
gizli kalmış duygularımı
açığa çıkardığın için teşekkür ederim
seni çok ama çok seviyorum


...
Devamını oku »

İlk 120 121 122 123 124 125 126 127 128 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL