Zamanlarının büyük bir kısmını para kazanmak ve saklamakla geçiren insanlar sonunda, en çok istediklerinin satın alınamayacak şeyler olduğunu anlarlar.

İl Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "İl" terimini içeren şiirler listelenmektedir. İl ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "İl" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. İl ile ilgili " 1000 " şiir aşağıdadır.
Bunalır tabiat beyaz örtüden
Mayışır sıcakla açar üstünü
Açılır saçılır geldi ilkbahar

Her taraf yeşerir doğa süslenir

...
Devamını oku »
ADI GİBİ GÜLLER KADAR GÜZEL NARİNDİ O
GÜLÜN ANNESİ BABASI TRAFİK KAZASI NEDENİ İLE
VEFAT ETMİŞTİ KENDİSİ DE KAZANIN SONUNCU KÖR OLMUŞTU
GÜLE HİÇ KİMSE SAHİP ÇIKMAMIŞTI
ONU BULUNDUĞUM ÇOCUK ESİRGEME KURUMUNA GETİRDİLER

...
Devamını oku »
Emanetti sol hanene
Elest bezminde evet demistinya hani
Aşktan gelecek olan her belâya
Ve sınanmıstın sonra, yasak bir elmayla
İlk kaybedişindi

...
Devamını oku »
Ben de bölemedim
Derdi neyse bilemedim
Birgün olsun gülemedim.
Felek hep galip geldi bana.


...
Devamını oku »
Tövbe edip günaha,
Niyetlendik oruca,
Yalvarırım Allah a.

Yalnız dileğim şudur.

...
Devamını oku »
İnsanlar neşeli yüzler gülüyor,
Hayata gülerek bakıyor insan,
İlkbahar sevinci başka oluyor!

İlkbahar gelince açtı çiçekler!

...
Devamını oku »
Hoş gelmişsin Ramazan
Belki de bir ömre eş
Hoş gelmişsin Ramazan

İyi ki geldin bize

...
Devamını oku »

İlk 1046 1047 1048 1049 1050
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL