Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
KENDİME YAZDIĞIM MEKTUPLAR
Bazı gidişler kendine gelmektir....
24. Bölüm

KENDİ IŞIĞIMI BULMAK

58 Okuyucu
0 Beğeni
0 Yorum
"Kendi Işığımı Bulmak”

Sevgili Ben,

Karanlık günler geçirdin, fırtınalar atlattın. Ama unutma ki, her karanlığın içinde bir ışık vardır. Senin ışığın da hep oradaydı, sadece bazen görünmek için biraz sabır gerekiyordu.

Bugün sana söylemek istediğim şey şu; Kendi ışığını bulmak, başkalarının gölgesinde kaybolmamak senin en büyük zaferin olacak. Kendi değerini hatırlamak, kendi sesini dinlemek ve hayatını kendi renklerinle boyamak cesaret ister. Ama sen bu cesareti çoktan kazandın.

Her yeni gün, senin için bir fırsat. Yeni başlangıçlara açık ol. Geçmişin yüklerinden biraz olsun sıyrıl ve kendine “Ben daha fazlasını hak ediyorum” de. Çünkü hak ediyorsun.

Yolun uzun olabilir ama unutma, yolunu sen seçiyorsun. Adımların hangi yöne baksa, kendi içinden geliyor. Ve en güzel yol, kendinle uyumlu olan yoldur.

Işığınla yol al, kendini sev, kendin ol ve kendi mucizeni keşfet..

Sevgilerimle..


Yorum Yapın
Yorum yapabilmeniz için üye olmalısınız.
Yorumlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL