Biz böyle eğilmezdik çocuklar olmasaydı... b.necatigil

Haya Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Haya" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Haya ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Haya" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Haya ile ilgili " 1000 " şiir aşağıdadır.
Nefes darlığı geceler

Hastalıklı bir dünya ve yağmur yağıyor içerimde


...
Devamını oku »
Acı..
Dolanırken yeryüzünde
Güçsüz
Nefessiz

...
Devamını oku »
Bazen acımasız oluyor
Yalnızlık denen şey, bizi bizden alıyor…
Zaman geçiyor aşk uğruna
Canımızı verir olduk,gözümüz kararıyor


...
Devamını oku »
saklama ne olur benden kendini,
bu kadar üzdüğün yetmez mi hayat?
sanki ağlarla örmüşsün bendini,
bu kadar yüzdüğün yetmez mi hayat?


...
Devamını oku »
Amansız bir yakarışın resmidir bu düğüm.
Çözülmez.

Nasırlı ayaklarla umudun peşinden koşup,
Başka başka girdaplara çıkan bir yoldur yürüdüğüm.

...
Devamını oku »
Diye sorgularken yaşadıklarımı
Bir bakarım göğe çıkar ruhum
Uçar kanatlanır,
özgür, sınırsız.
Bir bakarım

...
Devamını oku »
Gülmedi yüzüm,yıllarca çektim cefa
Alın yazım yazılmış son bir defa
Silemem artık ,bu benim hayatım

🐋🐋🐋

...
Devamını oku »
Zevkine kapılan dalmış gidiyor
Dibi görünmeyen gülen bir nehir
İçine gireni almış gidiyor

Kimisi boşvermiş dünya malını

...
Devamını oku »
Hayale daldım
Seni gelirsin sandım
Gelmedin

Susuz kaldım

...
Devamını oku »

İlk 486 487 488 489 490
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL