Gerçeğe yardım ediniz. gerçek size yardım etmekte gecikmeyecektir. h. newman

Hal hal Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Hal hal" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Hal hal ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Hal hal" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Hal hal ile ilgili " 9077 " şiir aşağıdadır.
Sen yoksun yanımda.
Puştzulası şu garip dünyada
Yalnızlık hançer misali saplandı sol yanıma.
Hırpalandı gençliğim vefasızlık deryasında,
Beni kendime ne getirir bilmiyorum,

...
Devamını oku »
Ne olacak benim halim
Ömür boyu gülemedim
Ne olacak benim halim
**
Doğruları bulamadım

...
Devamını oku »
Dünya hali dirliğim
Yörem huzur yöresi
Bir güzelde varlığım
Törem sevgi töresi

...
Devamını oku »
Geceler bir türlü bitmez,
Gözüme bir haller olmuş.
Bozulmuş düzeni tutmaz,
Sazıma bir haller olmuş.

...
Devamını oku »
her çocuk gibi farkım fazladan
masallar menkibeler meraklısı
Anam ' masalcı anası, ablam
masallar perisi 'ydiler sanki.
dinlerr,dinlerken uyur muşum

...
Devamını oku »
İnsanlık ölmesin diye ilk önce
Hoşlarda gülünen hâlimiz vardı!
Hele de misafir, yolcu görünce
Peşlerde kılınan hâlimiz vardı!

...
Devamını oku »
22 Nisan gecesinin sabahında
70 pare gemi
Tophane’den Beşiktaş’tan
Binlerce leventin uzun ve yorucu uğraşları

...
Devamını oku »
Evrendeki mantığa
Evrendeki güzelliğe akıl sır mı erer

Ermez
Evren zerreciği olduğunu hisseden Mansur

...
Devamını oku »
Demirlerin pasını.
On beş Temmuzlarda gör,
Yiğitlerin hasını.

Ömer Halisdemir hey

...
Devamını oku »
unutmak için maziyi zinciremi vurdun yüreğini, sessizliğe kurbanmı verdin bal damlayan dilini, dudağın firarmı etti bedeninden, ne koydun bu sessizliğin adını..?
Damarında kanınmı pıhtılaştı, kalemmi tutmaz elin, bekletirsin postacı yolunda, nedirki derdin..?
Özleyişler vardır geçen yıllardan, yoklanırsa gönül dosyasındaki satırbaşlarının ilk harfleri, mevsimlerden misal dörde bölerken on iki ayı, en başa yerleştirir ilk baharı..!
Kim sevmez güzeli, sofranın güzeli, mevsimlerin, meyvenin, erkeğin kadının, var edilmiş her güzelliğin güzelini yakıştırır kişi kendisine.
Hiç çirkine, kötüye hayâl kuranmı olur..?

...
Devamını oku »

İlk 156 157 158 159 160 161 162 163 164 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL