İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed

Gül Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Gül" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Gül ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Gül" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Gül ile ilgili " 24627 " şiir aşağıdadır.
Ben sana gönüllü köleyim Gül`üm
İstersen deli de,istersen şaşkın
Bırak da yanında öleyim Gül`üm.

Ben seninle bildim aşk`ın tadını

...
Devamını oku »

Merhaba Dostlar....
Bu benim hayatım da yazdığım ilk şiir.O zamanlar çok popüler olan Müzik Magazin dergisine göndermek için yazmıştım ve yayınlanmıştı.
Yıl:1988

...
Devamını oku »
..../Gecenin sessizliği hüzzam şarkı gibiydi... yayıldı karalar...
Penceremde bir tıkırtı duydum... açtım hemen...
Beyaz bir güldü... girdi içeri...


...
Devamını oku »
Dilekçemi güle yazdım.
Eğdim büktüm son dalımı.
Kırılmadım sola yazdım.

Ben gönlüme gülü taktım

...
Devamını oku »
Gül mü toplarsın bahçevan,
Senin bahçelerin güzel,
Hep gül kokar.
Senin yüzün güleç,
Gülden almış rengi lal,

...
Devamını oku »
GÜLŞENDE BİR GÜL


HANGİ GÜL LUTFEDİP DE AÇARSA GÜLŞENİNDE
ŞEYDA BÜLBÜL OLURUM, DALINDA KÂKÜLÜNDE

...
Devamını oku »
AYRILIK İÇİN ÇOK ERKEN
GÖRECEK GÜZEL GÜNLERİMİZ VAR
ÖLÜM İÇİN ÇOK ERKEN
DOĞA AĞAÇLAR KUŞLAR VE ÖZGÜRLÜK
MASVAVİ DENİZLER VE GÖKYÜZÜ

...
Devamını oku »
ACI ÇEKER HER YERİM
BİLEMEM PİŞMANLIK DUYSANDA
HER ZAMAN KALBİMDE DİR YERİN

SANA KOŞMAK İSTERDİM GÜLÜM

...
Devamını oku »

Dikene hoşgörüyle bakan gül âşıkları,
Hazanda da baharı görür,
zemheride de.

...
Devamını oku »
Ömrümce sevenim olmadı benim
Yüzüm gülse bile gönlüm gülmüyor
Arzın merkezinde kordur bedenim
Yüzüm gülse bile gönlüm gülmüyor.


...
Devamını oku »

İlk 2446 2447 2448 2449 2450 2451 2452 2453 2454 Son
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL