Hiçbir zaman çıktığın kapıyı hızla çarpma, geri dönmek isteyebilirsin. don herold

Geceler Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Geceler" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Geceler ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Geceler" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Geceler ile ilgili " 3505 " şiir aşağıdadır.
ama ağlayamıyorum
bir adam vardı ya
hayallerindeki gecelerce
o artık yok gülüm .
gitti ve tanımıyor seni

...
Devamını oku »
Uyumadığım geceler
Kah bulanır kah durulur
uyumadığım geceler

Yalan yanlış çok söylenir

...
Devamını oku »
Karanlik sardi etrafimi
Sizilar dalga dalga
Geliyorlar üzerime

Kosun,kosun

...
Devamını oku »
Uyku kaçmış gözlerime söz geçiremiyorum
Dört duvar arasında tek başına ağlıyorum
Evin en kuytu sesziz yerlerde sabahlıyorum
Canım çok yanıyor etlerim lime lime oluyor


...
Devamını oku »
yıldızlara mis gibi mutluluklar yükledim..
adreslerini sana yönlendirdim
sabahlara kadar güzel koksun gözpınarların
ruhunda dolaşacağım belki de..
haberin olmayacak..

...
Devamını oku »
olmaz olsun...
Bu gecenin zifiri karanlığında,
oturmuşum penceremin önüne,
14.kattan taa uzaklarda ,
bir yıldız gibi parlayan,

...
Devamını oku »
Bende hüzün demek,
Geceler,bende karanlık
Bende yanlızlık.
Geceler
Daha cok hissettiriyor

...
Devamını oku »
Uyanıklık...

Kararsızlık,
Kol geziyor.
Biri gözünü,

...
Devamını oku »
Giz...
Sen,
Ben,
Ve bizim,
Masum,

...
Devamını oku »

İlk 218 219 220 221 222 223 224 225 226 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL