Yalnızca akıllılar düşünce sahibidirler. insanların geri kalanları düşüncelerinin tutsağıdır. coleridge

Geç Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Geç" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Geç ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Geç" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Geç ile ilgili " 1000 " şiir aşağıdadır.


Bilirsin ki,
özgürlüğü kısıtlanmış bir aşkın serüveni

...
Devamını oku »
gelmesini istemediğim
Karneler alınacak
tatil başlayacak

İki hafta

...
Devamını oku »
ama neyleyim
müfettiş denen nur dogan topaloglu
yaz mış hakkımdaki
saçma
düzmece raporu

...
Devamını oku »
Avuçlarımdan kayıp giden zamanın,
Ellerimden çalıp götürdüklerini,
Tam yetişip yakalayacakken
Yüzüme inen ağır tokadın;
GEÇ KALDIN deyişiyle oluşan

...
Devamını oku »



o ahşap evlerin kokusunu solduğum çocukluğum’ a

...
Devamını oku »
Üç kişi sığamazdı
Bünyem zaten kaldırmazdı
Sen bilmedin geçti yıllar

Seni sevmek hep susmaktı

...
Devamını oku »
Akan zamanı çirkef ile kururtma
Geçmişten dersler almak gerektir
Nesilden nesile bırakmak ak erektir...

Gerçeklerden alıntılar yapalım

...
Devamını oku »
Uykuları verdim yele
Sarardım ben günden güne
Geldi geçti güzel ömrüm

Aşık oldum beyaz gül'e

...
Devamını oku »
Bu gün hiç havamda değilim...
Ne şiirlere yorum yazdım...
Ne yorumlara teşekkür...

Alıp götürdü beni buralardan...

...
Devamını oku »

İlk 1054 1055 1056 1057 1058
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL