Seçkin kişi duygularını aklıyla idare eder ve gerçek cesaret ödevlerini yerine getirmekle bulur. Bayağı, aklını duygularıyla yönetir ve gerçek cesareti saygısızlıkta bulur. Konfuçyus
Paylaş
Bazen bir resim görürüz ve o resme saatlerce şiir yazarız bazende bir resim alıp götürür bizi ben de tam böyle hissetmiştim deriz hadi sende seni o an ki duygularını ifade eden resimler at
Doğmayan güneşe Ve Kavuşamayan bize inat Dilime sus dedim gönlüme konuş Lal oldu dili Ve Sustu Şiirler sustu Diller sustu Yürekler sustu Sen de susma olur mu şiir
Susma
Tüm sus pus kalanlara inat Sen de susma Bağır haykır hatta anasını ağlat ortalığın Ama susma kurban olduğum Sen susarsan ayaza keser ellerim Boş kalır yürek hanem Solumda solar aşk ile ektiğim güller
Susma
Sevdasına bin canımı verdiğim Göz açıp yarim bildiğim Günah günah bedenime sürdüğüm Dua dua dilime doladığım
Aşk yasaklansın 25 saate çıksın bekleme süresi uykusuz geceler tarihe karışsın bu kadar çok yakmasın sevgilinin isot kokan nefesi hasret dolanmasın parmaklara sarılacak olan saçlara ve aşk ölsün faili meçhul değil faili bilinsin adın yazılsın vefasızlar hanesine yürek sürgün yesin kana boyansın yer gök aşk utansın ettiğinden ayrılık boynunu büksün ve bir kere daha yalan söylesin sevgili ben yalnızca seni sevdim at yalanı öpeyim inananı misali inandır hadi aşka