Aylardır ayrı kaldığım sevgili dostlarım, Bir candan dolayı siz canlarımdan ayrıydım. O canı, çok sevdiği cananına yolladım. Bir yanın emre şükürde, yaralı bir yanım!
Birkaç yıldır rahatsız, son birkaç aydır da hem yatalak ve hem de muhtaç durumda olan sevgili annem Emine YÜKSEL, 99 yaşında iken Hakkın Rahmetine kavuştu. Kendisine, Büyük bir itikat ile iman ettiği Yüce Allah’tan af ve mağfiret; defalarca rüyasında görüştüğü yüce peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) Şefaat dilerim. Allah’ın Rahmeti üzerine olsun. Nur içinde yat sevgili ANNEM! Şair07 (Mustafa Yüksel)
Allah gani gani rahmet eylesin...Hepimizie öyle uzun ve hayırlı ömürler nasip etsin..Sevgili dostum başın sağolsun..mekani cennet olsun..fatihamı yolladım ruhuna Allah vasil eylesin...
Allah(cc) rahmet ve merhamet eylesin annenizin size gösterdiği merhamet gibi inşaAllah..Siz ve yakınlarınıza da sabr-ı cemil niyaz ederim..İman ile gidebilmeye ne mutlu..başınız sağolsun..
rüyasında çok kez gördüğü resulu ekrem efendimizin (s.a.v.) şefaatine nail olsun. mekanı cennet olsun kabri nurlarla dolsun..tüm geçmişlerimizin mekanları cennet olsun ALLAH onları kabir azabından korusun...(babamında mekanı cennet olsun...
ALLAH rahmet eylesin,mekanı Cennet olsun,doğduğumuz gibi elbet saat saniye tamam olunca göçeceğiz fani dünyadan,6 yaşında yetim kaldım değerli annemden tanımıyorum bile,ne acı değil mi?rüyalarıma gelse menmun olacağım,selam ve dua ile...
Ahirete göçmüş tüm annelerin mekanı cennet olsun. Haklarını helal etsinler.Rabbim hepsine rahmet eylesin. Amin
FATİHA SURESİ 1- Rahman Rahim olan Allah'ın adıyla 2. Hamd Alemlerin Rabbinedir. 3. Rahman ve Rahimdir. 4. Din gününün malikidir. 5. Biz yalnızca Sana ibadet eder ve yalnızca Senden yardım dileriz. 6.Bizi doğru yola ilet; 7. Kendilerine nimet verdiklerinin yoluna, Gazaba uğrayanların ve sapmışlarınkine değil.
İlgi ve dileklerinize teşekkür ederim. Allah her şeyi gönlünüzce versin ve sizden de razı olsun. Ahirete intikal eden tüm annelere ve sevdiklerimize de ALLAH Rahmet eylesin. AMİN!
şair07 tarafından 11/4/2009 12:44:16 PM zamanında düzenlenmiştir.
(Şair07) Annemi HAKKA yolladım.
Aylardır ayrı kaldığım sevgili dostlarım,
Bir candan dolayı siz canlarımdan ayrıydım.
O canı, çok sevdiği cananına yolladım.
Bir yanın emre şükürde, yaralı bir yanım!
Birkaç yıldır rahatsız, son birkaç aydır da hem yatalak ve hem de muhtaç durumda olan sevgili annem Emine YÜKSEL, 99 yaşında iken Hakkın Rahmetine kavuştu.
Kendisine, Büyük bir itikat ile iman ettiği Yüce Allah’tan af ve mağfiret; defalarca rüyasında görüştüğü yüce peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)
Şefaat dilerim. Allah’ın Rahmeti üzerine olsun. Nur içinde yat sevgili ANNEM!
Şair07 (Mustafa Yüksel)