Eğer son birkaç yılda önemli bir fikrinizi değiştirip yenisini edinemediyseniz hemen nabzınızı kontrol edin.ölmüş olabilirsiniz.. g.burgess

Fi Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Fi" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Fi ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Fi" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Fi ile ilgili " 1000 " şiir aşağıdadır.
Baktığım gözlerinse eğer
Kader hükmetse beklemeye bin yıl
Hasret senin içinse çekilmeye değer

Sen kalbimin hatırısın kahve misali

...
Devamını oku »
Göğüs kafesim daralmakta.
Günahların hesabı yapılır tanrının sofrasında. 
Eller semaya açılmakta. 
Ölüm meleğinin boynunda muska. 
Şehirler cayır cayır yanmakta.

...
Devamını oku »
15. Filozof Nohutçu'ya Hasan KUZDERE soruyor; "Başarılı olanı eş, dost, arkadaş ve akraba geçinen çevresi neden çok kıskanır?" Filozof Nohutçu, cevabı aşağıdaki şiirde veriyor.

TAŞ ATAN VAR MI


...
Devamını oku »
Çiğnedin şerefi temiz ahlakı
Büyüttün insanda kör sadakatı
Ülkesinde fesat fitne ehlisin

Müslüman görünümlü münafık,sen

...
Devamını oku »


014. Filozof Nohutçu'ya öğretmen Müjgan KALKAN soruyor; "Hayatın renkleri nelerdir ve kimler görür?" Filozof Nohutçu, cevabı aşağıdaki şiirde veriyor.


...
Devamını oku »
Gönlüm gönlünün yoldaşıdır can
Ömrüm ömrünün diğer yarısı
Bilmiyorum,
kaç asır önce gördüm gözlerini
kaç ömür tükettim bir bakış elaya

...
Devamını oku »
Unutma "sen kendi güneşinin bulutusun”.

Masiva derin kuyu, günahlar kara efsun
Nasihat kâr etmiyor, düştün çıkamıyorsun


...
Devamını oku »
Çalıştık devletten fikrini yıktık
Bir çağdaş Türkiye ettin hediye
Çalıştık devletten fikrini yıktık.

Ne mutlu Türküm diyeni özledik

...
Devamını oku »
zaman denen görünmeze
bittiğini bilip bilmezden davranıyoruz
yarın şunu yapacağım
haftaya şuraya gideceğim
seneye onu alacağım

...
Devamını oku »
İçimde bir şeyler çöküp gidiyor
Yalan Dünya gibi yalan olanım
İçimden bir şeyler çekip gidiyor

Sanma tufan olmaz gönül yurdunda

...
Devamını oku »

İlk 244 245 246 247 248
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL