İhanet, iyi başlar; ama sonunda kendine ihanet eder. lıu

Efe Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Efe" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Efe ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Efe" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Efe ile ilgili " 1852 " şiir aşağıdadır.
Çok şükür izindeyim, şükranım yaratana.
Ezanlar okunuyor, Hakka minarelerden.
Dualar yükseliyor, semaya müğminlerden.

Biz Adem den bu yana, hak yolunda yürürüz.

...
Devamını oku »
Aman oy efendim aman
Bugün yine dağlar duman
İçimde bir içli keman
Vurur tellere tellere

...
Devamını oku »
Akil baliğ olan birey reşittir
Anayasa diyor herkes eşittir
Elle ateş tutan maşa efendi

Örtülü ödenekle bizi soyan

...
Devamını oku »
nöbette uyku yok gül cemalin özlerim
Yusuf’um kuyularda züleyhamı beklerim

Sensizlik bir beter ıstıraptır ey gül-i ruhsar
Bir ateş ki yüreğime sor

...
Devamını oku »
Yapan ve lâf edene; en münasip etiket!...



Sultan Mahmut** devrinde yaşar Mehmet Efendi

...
Devamını oku »
işlerin yolunda gidiyor "recep efendi"
ne yazık ki
yolunda gidiyor,


...
Devamını oku »
Suç bende, günah bende, hata bende efendim

Kalbimiz taştan katı, vakti bürür masiva
Bitmeyen derdimize deva sende efendim


...
Devamını oku »
ve ala Al-i seyyidina Muhammed

Sevgili peygamber efendimiz
hazreti MUHAMMED MUSTAFA sallallahu aleyhivesellem'e


...
Devamını oku »

İlk 130 131 132 133 134 135 136 137 138 Son
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL