Kadınlar zayıftır;ama analar kuvvetlidir! victor hugo

Ba Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Ba" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Ba ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Ba" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Ba ile ilgili " 1000 " şiir aşağıdadır.
Bu günde gözlerim aradı seni
Yalnızlık içimde kor gibi şimdi.
Nasıl unuturum gittiğin günü
-- İçimde gidişin har gibi şimdi
-- Resmin bana‘’canım‘’der gibi şimdi.

...
Devamını oku »
Hızlı nüfus artışı… Kürtlerin sefaleti !
Ağa-mafya-örgütün hazır kıta adayı…
Eğitimsiz işsizler, boğar milli devleti ;
Kaçakçılık-Yeşil Kart, kömür-erzak sus payı.
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

...
Devamını oku »
Sensiz hiçbir tadı yok.
Bu şehirde yaşamanın,
Sensiz hiçbir anlamı yok.
Sensiz,
Bütün günler amaçsız,

...
Devamını oku »


Birde sulara çizdim hasretinle resmini
Kayboldu gözlerinde şu koskoca İstanbul

...
Devamını oku »
Öpmeyeceksin öpülmeyeceksin ki
Unutmak kolay olsun.
Sevdim özledim

Öpemesemde onu yanimda hissettim

...
Devamını oku »
En çıplak gecelerde!

O geceler ki...
İşlemiştir yürekte!


...
Devamını oku »
kalbimde belirdi bir sızı
cağırdım yoktun
gitmiştin uzaklara
dokunamıyordum artık sana
unutmusum aradan gecen seneleri

...
Devamını oku »
Yaşamalı birlikte
Gururla dalgalanan
Bayrağın gölgesinde
Türk’e layık şekilde
Gelişmeli bu ülke

...
Devamını oku »

İlk 7068 7069 7070 7071 7072
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL