Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. (kızılderili atasözü)

Ay Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Ay" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Ay ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Ay" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Ay ile ilgili " 20830 " şiir aşağıdadır.
Ayağımın altından koskoca vatan gidiyor!

“Uy Maraş Maraş da bu nasıl Maraş
Kara gözlerinde yaş bağrında ataş.”


...
Devamını oku »
Hayal oldum, uçtum bulutlara kavuştum
Yağmur olurum sandım, kuzu dişi oldum

Üşüyorum, üşütüyorum, yağıyorum

...
Devamını oku »
acısı kalıyor yüreğimde,vicdanımda
her duygumun utancı buram buram,


yazdığım her yazının sonu

...
Devamını oku »
Yine seni içiyorum kadehimde
Yakıyorsun yine geçtiğin yolları
Başım mı dönüyor,
Dünya mı...

...
Devamını oku »
Oynadım, şen şakrak güldüm Talibim.
Öğleyi bulmadan acıktım yine,
Komşu kilerine daldım Talibim.

Ellerim yarıktı, pabucum yırtık,

...
Devamını oku »
Aydın ya kıyafetler, örümcekli beyinler.
Bir avuçtur ama bütünü etkilerler,
Emekçidir sözde, emek nedir bilmezler.

Düşman ile kol kola, dip dibedir.

...
Devamını oku »


zaman genişti, biz genç
bahar payına düşen yeşiller bile maviydi

...
Devamını oku »
Yıldız da kayıp şimdi.
Bulut toplar ovayı
Gül öpmek ayıp şimdi.

Kim o ,söyleyin bana.

...
Devamını oku »
Mevsim alametlerindendir bu karlar,
Öyle de olsa soğuk, insanın içi titriyor,
Dışarıda dolaşmak istesek de olmuyor…

Muharrem ayı geldi, çeşitli programlar,

...
Devamını oku »
Gurur bu, belli olmaz
Bir bakarsın ayrılıkların sonatı
Alır aklını başından
Beni anlıyor musun?


...
Devamını oku »

İlk 1557 1558 1559 1560 1561 1562 1563 1564 1565 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL