MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

EVLİLİK TEKLİFİ
Serseri_Ruhlu_Şair

EVLİLİK TEKLİFİ




Merhaba sultaným, göz bebeðim, göz nurum, hayallerimin ve yarýnlarýmýn sahibi sevdiceðim ben sana yakýþacak çok kelime bulamadýðýmdan dolayý anca bunlarý yazdým. Hangi kelime en çok sana yakýþýr, hangi söz en çok senin güzelliðini anlatýr bilemiyorum. Seni Rab’bimden emanet bilip, kadýn baþ tacýdýr deyip, gözüme girdiðin ilk günden beri seni yüreðimde saklar ve yaþatýrým. Beni yanýna ve yarýnlarýna yâr ettiðin için, haddinden fazla bahtiyarým. Seni sevdiðimden beri kadýný aþk, aþký hayat, hayatý helal bilip yaþadým. Tenimle tene deðmeyi asla bilemedim. Gözlerimle sevmeyi, iliklerime kadar aþký yaþamayý sende öðrendim.

Eðer evlenirsek, kýzýmýz olursa sana söz veriyorum kýzýmýzý senden daha çok seveceðim. Hatta kýzýmýza olan sevgim, sana olan sevgimden daha çok olur. Oðlumuz olursa, benden daha çok seni sevmesi için dua eder, elimden gelenin fazlasýný yaparým. Bana bir gün bir þe olursa oðlumuz beni aratmasýn, seni dünyanýn en deðerli varlýðý bilip sana ona göre sahiplensin.

Son nefesime kadar aþký sende yaþamak ve seni yaþamak için seni Rab’bimin emaneti diye bilip bu emaneti bir ömür ömrümün, gönlümün en özel ve en güzel yerinde saklamak üzere önce senden sonra babandan Allah’ýn emri Peygamberin kavli ile seni kendime eþ olarak istesem, benimle evlenir misin?

Yusuf BÝTÝM

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.