MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

YAŞAM HEYBEMDEN KARIŞIK --3--
ilkom55tinan

YAŞAM HEYBEMDEN KARIŞIK --3--





*****(( Sen varsýn diye
sýrra kadem bastý tüm alem !!
Sen müstesna, eþsiz gailem !!!))


***** (( Her lisanda anlaþýrken,
sükut etti gözlerin !!!
Þimdi dilini neyleyeyim !!!! ))


***** ((Senin bakýþlarýna alýþýðým
; neler seyrettim kirpiklerinde.
. Git gideceksen ,sýfýrý tükettiysek.
. Býrak o zaman emanet kalsýn;
nice hatýralarýmýz var gözlerin de!!!)))



********* Nedamet en büyük akýl hocasýdýr !!!


**** Sahip olduðunuz imkanlarýnýza göre ; istek ve arzularýnýzý yönetir, kendinize çeki düzen verirseniz karamsarlýk kapýnýzý çalmayacaktýr !!

**** Sürekli yükselen yaþam grafiði, sonralarý düz çizgide seyreder ve bir gün tepe taklak aþaðýlara hat çizer !!!!

**** Bazen kendinizi tahlille ve akort etmek isterseniz; istediðiniz zaman ve mekanda ruhunuzla konuþunuz sessizce !!!

***** Her kiþi kendince ihtiþamlýdýr. Hiç kimseyi kendi mükemmelliðiniz, farklýlýðýnýz ve muhteþemliðinizle ezmeyiniz.. Býrakýn o özelliklerinizi; kendileri fark etsinler !!! O takdirde; daha etkileyici,yol gösterici, kalýcý bir rehber olursunuz !!!

**** Bir konu hakkýnda fikir beyanlarýnýz da duruma göre zikzaklar çizerseniz itibarsýzlaþýrsýnýz !!!

**** Þu aþk,sevda,sevgi üzerine neler yazýlýp,çizilip kliþe haline getirilmiþse indirin çerçevenizden !!!! Kendiniz yaþayýn ve yazýn !!!!

**** Uðraþtýðýnýz her ne ise zevk ve þevkle mesai sarf edebiliyorsanýz; koþacaðýnýz uzun maratonda asla yorulmazsýnýz !!!

**** Etki,baský ve yönlendirme altýnda iseniz ; düþünce ve bilgilerinizde berraklýk ve arýlýk ; sellerdeki kütükler gibi sürüklenip,akýp gidecektir.. Mecraanýzda yalpasýz fikirlere ulaþmak için; özgür iradenizin hakimi olmalýsýnýz !!!!

**** Hayatta o kadar yýl geçse de anlatýlamayacak,tarif edilemeyecek çok þey kalacaktýr geride !!!!

**** Býrakýn kumarý..Zarý hayatýn güzellik ve iyiliklerine atýn !! En büyük düþeþ odur ve hep kazanýrsýnýz !!!

**** " Ben çok tecrübeliyim !!!!".... Doðrudur !!! Öyle ise sen çok suç,hata,kabahat,günah iþlemiþsin dir !!!




****** Ya; her olaya , her þeye yabancý kökenli kelimeler bulup kullanmak ; kültürlü olmanýn ilanýmý ?? Yok mu, yetersiz mi kelimelerimiz,terimlerimiz ha !!!!

****** "Bir dünya yaratmýþ ikisi için.. Onunla aðlayýp, gülmek için !!".. Yapma ya !!! Madem öyle hünerin var da neden aðlatýyorsun ya !!!!

****** DUYGULARI BELLÝ ETMEYEN GÖZLÜK icat edildi !! (Basýndan )) ... Revanç ta olacaðýný sanmýyorum... Duygusuz olanlar o kadar çok ki !!! Alýp ta neyi saklayacak yani!!!

****** Benim Lugatýmda Doðulu-Batýlý , Fakir-Zengin Ayrýmý Yoktur .- Þeref’liler Ve Þerefsiz’ler Ayrýmý Vardýr . . ! diye paylaþmýþ bir dost !’!O zaman iþiniz kolay !!! Sadece þerefli olanlarý sayýnýz !!! Ýnanýn fazla zamanýnýzý almayacaktýr !!!

***** Öyle geliþi güzel sýfatlar yüklemiþiz ki .. Örneðin : " EV HANIMI !!" ... Oldu bitti ben bu kelimeye bir anlam yükleyemedim !! Yani bir bayanýn HANIM olmasý için ev le mi anýlmasý gerekiyor !!!

***** Bir deniz varmýþ, dalgalarýnda aþk olan ... Gece ve hava soðuk ama; atlasam þöyle alýp götürür mü ki dalgalar beni ???

****** GÖZ YAÞLARIMLA GÜLLERÝ SULAR, VÜCUDUMA BATAN DÝKENLERÝN ACISINI HÝSSEDEREK DUDAK KIRMIZISI TAÇ YAPRAKLARINDAN ÖPMEK ÝSTERDÝM..
Veda mektubundan..(Gabriel Garcia Marquez..)
Göz yaþýna, dikenlere lafým yok ta ; þu "Dudak Kýrmýzýsý " var ya valla aldatmaca !!! Þimdilerde o kýrmýzý dudaklar ruj’un eseri... Öpmeyin bence !!!
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.