MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

SENI ANLATMAYA SARKILAR
antep

SENI ANLATMAYA SARKILAR


Seni Anlatmalý Þarkýlar
Bir þarký olmalý seni anlatan, yüreðin olmalý yüreðimde bulduðum..

Ne çok denedim seni bulmayý, ne çok aradým seni bir bilsen... Sanma ki çabuk pes ettim, seni bulabilmek için ben bir ömrü tükettim...
Sesim mi çýkmýyordu, çok mu sessiz harf vardý gözlerimin içinde.
Yazýlmamýþ bir þarký mý beklediðin, adý konmamýþ bir þiir mi seni bana getirecek olan..

Ah sevdiðim... Kendimce yazabildiðim tüm cümleleri, dizebileceðim en özenli þekliyle dizdim de kaç kere, yine bulamadým seni...
Eksik bir þeyler var diye düþünüyorum bazen. Kendi bildiðimce bulamýyorum ki seni..

Çizdiðim noktalar azaldýkça, sana daha çok yakýnlaþacaðýmý düþünürken, tüm noktalarý mý sildim yoksa diye korkuyorum..

Bir özlem ki içimden bir parça olmuþ, öyle bir sen ki orada duran, hüzün olmuþ, dalga olmuþ, akýn olmuþ, sel olmuþ, yüreðimi tutuþturan ateþ olmuþ, kor olmuþ..

Sen ki, belki çok uzak diyarlarda olan Ey Sevgili! Ýnancým olmuþ, ýþýðým olmuþ, yolum olmuþ, yýldýzým, güneþim, ay ýþýðýnda hayalim olmuþ..

Bir yazý yok ki seni düþünmeden yazdýðým, sen ki can sevdiðim, sýrdaþým olmuþ, omzum olmuþ, kahkaham olmuþ, gözümden akan damla damla yaþ olmuþ..

Bir hayal yok ki sensiz kurduðum, denizim olmuþ, kumsalým olmuþ, en güzel dansým, baþýma taç yaptýðým yýldýzým olmuþ..

Sen sanýp sanýp yanýldýðýmý anladýðým anlarda, yüzümdeki çizgim olmuþ, çatýk kaþlarým olmuþ, öfkem, korkaklýðým, içime akan gözyaþým olmuþ..

Öyle çok yorulmuþum ki seni bir baþkasý sanmaktan, dünyamý kapattýðým kabuðum olmuþ, sesim sessizliðim olmuþ, þiirim, yazým olmuþ..

Hani öyle zordur ki içindeki tohumlar yeþerdikçe, ümitlere, hayallere dönüþtükçe hiç olmadýðýný anlamak, bir hüzünse o an içimi saran, belki en yakýnýmda, belki de senden çok uzaklarda seni yaþamaktýr hüznümle adýný ayný satýra yazdýran..

Oysa bir yerlerde olmadýðýný anlayalý çok oldu. Þu deli yüreðim ne uslandý, ne vazgeçti coþkusundan, kanat takýp seni aradý da, aþkýn oldu semalara adýný yazdýran..
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.