MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

ANTİKA ŞAMDAN
sadık aydogan

ANTİKA ŞAMDAN


ANTÝKA ÞAMDAN

Kýzgýnlýðým sana degil birtanem elimde, Olmayan durumlarda kendime kýzýyorum.
Aslýnda kimseye deðil. Ben þiir yazan aþkla, Dolu bir adamým kalp kýrmak bana yakýþmaz.
Bize bir ömür mutluluk getirsin diye,
Annem den kalan antika þamdaný sattým.
Anneme söz vermiþtim satmayacagým diye.
Babam zor ikna etti beni oglum annen öbür Tarafta sizin mutsuzlugunuzu görürse Kemikleri sýzlamazmý hem oda hayatta olsaydý Aynýný yapardý dedi babam.
Antika þamdaný en çok babam satmamý Ýstemiþti.
Birtanem sana evlenmeden önce söz veripte Alamadýðým o hediyeyi aldým o çok istediðin Beþi bir yerdeleri çok sevinmiþtin hayatýmýn Anlamý ama ben çok üzgün ve bir yandanda Çok mutluydum iki duygu arasýnda gelip Gidiyorken hergün annemi hatýrlamaktan Baþka birþey yapamýyordum birtanem Tebesümüne karþýlýk versemde her seferinde.
Göz yaþýna boðuluyordum herseferinde Herkeze mutluluktan aðlýyorum deyip Geçiþtiriyordum. Nasýl aglamayým benim Annemle muhabbetimi baðlayan bir tek Hatýram sattýðým antika þamdandý. sonra Aradan 1 yýl geçmiþti çocuklarýmýz olmuþtu.
Hemde ikiz oðlum kaan bana kýzým sedef Anneme benziyordu sonra bir gün gece Rüyamda annemi gördüm aydýnlýk bir yerde Annem gül bahçesinde bank ta oturmuþ bana Bakarak hafif bir tebesümle oðlum senin göz Yaþlarýna dayanamayýp sana antikadan da Degerli bir kýz çocuðu versin diye Allah’a çok Dua ettim birde bana benzesin yokluðumu Aratmasýn diye gelinimi ve seni mutlu Görünce çok sevindim için rahat olsun caným Oðlum kendine ve çocuklarýna iyi bak.
Sabah kalkar kalkmaz babama rüyamda Annemi gördügümü anlattým babam çok Özlemiþ annemi sessiz bir þekilde benim Gözlerime bakýp anlatmamý bekliyordu.
Babamýnda çok deger verdiði þeyin annem Olduðunu o gün çok iyi anlamýþtým demekki
Bazý kaybedilmesi gereken þeylerin baþka bir Þekilde hatýrlatan daha güzel þeyler varmýþ ALLAH’ým çok mutluyum artýk.
Sana þükürler olsun Yarabbim sana þükürler Olsun.


ÞAÝR’ÝN MÜREKEBÝNDEN





Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.