MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

ÖLMÉÝE SON 40 DÄKÎKÄ......
Mustafa İrenci

ÖLMÉÝE SON 40 DÄKÎKÄ......



Sizlere bu yazýmý daha doðrusu bu mektubumu sessiz çýðlýklarýmý cigniyerek yazýyorum..

Önce sana,sonra size ,daha sonra herkese,
Düþünüyorum da bazen keþke bende sizi duymasaydim sizin gibi tam profesyonel bir oyunculuðun sagirligi hatta görme bozuklulugunu oynaya bilseydim.
Bir kere sadece bu rolleri deðiþtire bilseydik.
Bilinki bu yüzden sadece seciyorum bu yolu;
Ölümdür sadece tek gerçek olan yol..
40 dakikadan sonra artýk beddua etseniz de,
küfür etsenizde, ve hatta hakaret etsenizde,
Ýsitceginde asla emin olamicaginiz sonsuzluða göç etmiþ olacaðým.
Ýlk defa belkide mezarimin bana bir tek ait olacaðýna en azinda bunu umuyorum.

Bu kesinleþmiþ kararýmý almadan önce evvelce hatta yüzlerce düþündüm.kimsenin beni duymicagini deyildi aslinda sadece duymak istemicegini anladýðým anda düþünmeyi ve hatta yazmayý konuþmamayi tamamen susmaya yöneldim bu kendi kararýmdi.
Ve bu kararý verirken cahillik trajedisi olarak anýlmasýný istemem ölümümü..
Hayatýma girmiþ girmemiþ herkese isyan baslatiyorum bu ilk eylemim olacak hayatta hiç bir eylemlere katýlmamýþ birisi olarak
Hepiniz acýyla ölün buda size son küfürümdür.

Keþke beni biraz duya bilseydiniz;
Neden yazma gereði duyduðumu ve hatta saçlarýmý kökünden neden kestigimi anlatýrdým.
Babamýn annemi döverek öldürdüðünü yada gözlerimin önünde uzanmýþ halde ölmuþ annemin üzerine içki þiþelerini döktüðünü
Ve sonrasý minicik ellerimi ayaklarýyla ezdigini en kötüsü ise daha 12 yaþýndayken sokaða atildigimi belkide size daha nice acýlarýmý kalbimden ayaðýma kadar olan boþluðu
Belkide ilk sizden yardým isticektim.
Ama siz ne o boþluðu göre bildiniz.
ne bana kulak astiniz.
Þimdi beni yutacak kara topraklar sizin
Kara vijdaninizla son bulacak.

Ýçtiðim bu son sigaram da yazdýðým son yazýmý gorseydiniz eyer 40 dakikadan sonra hayat boyunca dünyanýn en büyük ölüm tablosuna tanýk olurdu tarihler.

Þimdi size daha 25 yaþlarinda bir gencin tam 35 inci katta asaga ve hatta boþluða kendini býraktýðýnda son ne düþündüðünü ve ne söylucegini anlatmak isterdim.
Ama çok üzgünüm ancak evvelde ne düþündüðünü yaza biliyorum sizlere.

Sýrada bir gün olmicagini biliyoruz artýk 20 dakika evvel duþ aldým basim çok üþüyor kurutmaya bile mecelim yok bu büyük düþüncemden dolayý 20 dakika sonra boþlukta baþýmýn hýzla çarpan soðuðun yanýnda bu üþümenin hissi bile duyulmaz bunu biliyorum artýk his ediyorum.
Artýk sevgili tüm mektuplarý yazýlarý ve hatta resimlerini yakýyorum olurda benden sonra dokunan olur vallahi kabrimde bile aðlarým

bir notum olacak.

Ýgdama mahküm azýlý suçlularýn bile son isteði yerine getirilirken en azinda tek suçu size yazmakta olan bir garibanýn nasiatini yerine getirceginizi umuyorum.

Sevgilimden kalan tüm hediyeleri mezarýma koymanýzý istiyorum kesinlikle sebebi onun olduðunu asla düþünüp beddua etmeyiniz mezar taþýma SEVEN ÖLDÜ YAZÝNÝZ.....

Bu mektubumu okuyan asiklar olursa eyer þayet sizlere de bir çift sözüm olacak önce ruhuma girdi sonra bedenimi aldý ve en kötüsü ise günahlarla gömüyor beni ya sevin adam gibi yada asla günaha sokmayýn.

ANNEM bana bir kere olsa sarýlsan tüm acýlarým yok oluyor gidiyor muhafasiz kalan kalbime deðen kurþunlarý kaburgalarinla muhafaza ede bilirdin böylece kalbim iflas etmezdi. Ben kansere yenik düþen insanlar gibi deyilde kendine yenik düþen kendi kendini öldüren zavallý bir insan olmazdým.
Beni baðýþla anam ben kendimi bagislamicam en çok ta sesim buna kýsýldý feryatlarim dayanýlmaz olacak sakin anam aðlama seni bu günler icinmi doðurdum diyip olan oldu sen hakkýný helal eyle anam...geliyorum yanýna.....

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.