Okuduğunuz
yazı
13.6.2012 tarihinde günün yazısı olarak seçilmiştir.
........................................
......
Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Kemal Bey, yazınız gerçekten çok güzel olmuş. Tam bir psikoloji... İnsanın başına gelmeyince bilemez ama siz çok güzel analiz etmişsiniz. Enkaz altındaki bir insanın düşüce ve duygularını.
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM... Öykünün aslı 40 sayfa falan.. ORADA OĞULUN, şu eczanelerden kolayca alınan 'kafa hapları'na bağımlılığı ve o hapların yan tesirleri de ele alınıyor. Oğulun durumu, o hapların bir neticesi, tabii ki... SELAM VE SAYGILAR
HİKAYEYİ BİR ÜÇLEME OLARAK DÜZENLEYİP YAYINLADIM. KÖPEKLERİN NAMUSU, GÜL VE ÖMER OLARAK... BEĞENDİĞİNİZ İÇİN ÇOK ÖUTLU OLDUM. TEŞEKKÜR EDERİM. SELAM VE SAYGILAR
saygıdeğer yazarım, güne düşen yzınızdan dolayı tebrik ederim... inanınız, gözümden oldukça zorlu bir rahatsızlık yaşamaktayım... ayın yirmisekizinde ciddi bir ameliyat geçireceğim... o nedenle bilgisayar önene oturmam engelewniyor... eşim kanalıyla yazdığım bu notumla, ziyaretiniz için e teşekkür etmek iastredi. selam ve saygılar
Kendinle ve diğer kişilerle konuşma şeklinde psikolojik tahlillerin yer aldığı güzel bir öykü okudum. Anlatım ağırlıklı olsa "Daha bir derinleştirin" demek isterdim; ancak diyalog esasına dayandığı için, bu zor çalışmayı çok başarılı bir şekilde tamamlamışsınız.
SİZİN YAZILARINIZI, GENELDE ORTAK KADERİMİZ GİBİ, BABALARIMIZ İÇİN GİDİP BAKKALDAN GETİRDİĞİMİZ GAZETEDEN YOLA ÇIKARAK YAZDIĞINIZ YAZINIZA KADAR, SIK SIK OKUDUĞUMU HATIRLIYORUM... SİZİN DE BU DEFA BENİM YAZIMI OKUMANIZ HOŞ...ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
Asında Cevat'ın hikayesi uzun, ilerde kitap yapabilirsek yazılarımızı, onun hikayesini de orada detaylandıracağım... Ömer, Alkolik ve ilgisiz bir baba iken yetiştirdiği bir kız ve erkek evlat var, ikisi de problemli...kız konservatuar okuyacağım diye çekip gitmiş İstanbul'a ama okul filan yok; o piyasada sürünmekte... oğlan da uyuşturucu hap alışkanlığı edinmiş, o alışkanlığı olanların ortak kaderi bazı problemleri var... ÖMER depremden sonra çocuklarını geri kazanabilme mücadelesi veren bir baba...Hikyenenin taamı aslında böyle... Tabii, kırk sayfadan fazla tuttuğu için burada BİR ÜÇLEME OLARAK ÜÇGÜN ARDARDA YAYINLADIM.SELAM VE SAYGILAR
BU SİTEYE İLK ÜYE OLDUĞUM GÜNLERDE YAYINLADIĞIM, ÇOK AZ OKURA ULAŞMIŞ OLDUĞUNDAN, SİLEREK ELDEN GEÇİRDİĞİM ÖYKÜLERİMİ, BİR ÖYKÜ KİTABINA HAZIRLIK OLMAK ÜZERE, GÖZ TEDAVİM SÜRERKEN EŞİMİN YARDIMIYLA VE FACEBOOKTAKİ KARDEŞLERİMİN TALEPLERİ DOĞRULTUSUNDA YENİDEN YAYINA VERMEKTEYİM. OKUMA FIRSATI OLMAMIŞ EDEBİYAT DEFTERİ DOSTLARIMA DA OKUMALARINI VE YORUM YAZMALARINI DİLEYEREK... [
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.