Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Kemnur
Kemnur

...

Yorum

...

6

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1325

Okunma

...

.....

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
... Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz ... yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
... yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sami biberoğulları
sami biberoğulları, @samibiberogullari
15.5.2012 02:12:40
Hay Allah İtalyanlarla film işi ne oldu...Kanaryalar kime satıldı...İşler iyice arap saçına döndü..İşin içine bir de Amerikalılar girdi şimdi..Bakalım işin içinden nasıl sıyrılıyorsun...Bir sonraki bölüme gidiyorum.
Dilşen ADALI
Dilşen ADALI, @dilsenadali
14.5.2012 19:01:42
Dilver de Dilavermiş haaa
Emeğinize sağlık.
DİLEK YILDIZI
DİLEK YILDIZI, @dilekyildizi
14.5.2012 07:00:50
terzi-kostüm dikimevi...kuaför-makyaj salonu....tabelacı- aksesuarcı.... güzel isimlendirmiş Dalavere. Bu taraflarını okuyunca kendi kendime dediğim ; " şimdi başka bir heyeti çağırıp o iş hanını benim diye satar artık"
Basın toplantısında ki konuşmasını merakla belkemek gerekecek anlaşılan....

Abim ellerine sağlık....Saygılarımla.....Esen kal....
AYSE 09
AYSE 09, @ayse09
14.5.2012 06:12:41
ne diyebilirimki
adam iyice aldı başını gidiyor bakalım bu kalem daha neler yaptıracak
korkulr bundan
iyi anlatımdı yine hocam saygılar benden
FARQİN2101
FARQİN2101, @farqin2101
14.5.2012 01:17:52
Güzel işler çeviriyor. Dalavere. Ama bu sefer işe yarayacak güzel şeyler olacak galiba. Saygılarımla, Hocam.
ERAY ÖZGÖR SARIKAYA
ERAY ÖZGÖR SARIKAYA, @erayozgorsarikaya
14.5.2012 00:44:02
korkulur bu Dilaver den bu OBAMA ya bile üçkağıt yapar dünyayı ona satar valla
güzeldi
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL