Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
IrmakAy
IrmakAy

AnNeMm !

Yorum

AnNeMm !

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2146

Okunma

AnNeMm !

Annem!
Var olmaya başladığım günden itibaren yanımdasın.Küçüklüğümde her yürlü gazımı,mamamı çekensin.Büyüdüğümde ise her türlü sırrımı,derdimi paylaşabileceğim dostumsun.Her zaman anlayışlısın.Tamamen olmak istediğim anne sensin ! Sıkıntımı sıkıntın,derdimi derdin,mutluluğumu mutluluğun olarak göresin.Çıkarız beni seven teklerden birisin.Herkes sevdiğine yazar böyle şeyler.Bütün şiirler sevgiliyedir.Bütün şarkılar da öyle.Şimdi bende yazıyorum.Canımdan çok sevdiğim anneme !Bundan daha büyük bir sevginin olması imkansız.Herşey için teşekkür ederim.Herkes gibi elimi düştükten sonra değil düşmeden önce tuttuğun için anne sözcüğüne bu kadar yakıştığın için bana değerli olduğumu hissettirdiğin için giymeyip giydirdiğin,yemeyip yedirdiğin için en yakın dostum olduğun için en öenmlisi "annem" olduğun için teşekkür ederim.
Biliyorum doğarken çok sıkıntı çektirmişim sana.Ama inan isteyerek değildi ki.Böyle güzel bir aileye geleceğim için bende çok heyecanlıydım.Ne yaptığımı bilmiyordum.Aslında o zamandan belliymiş böyle bir insan olacağım.
Herşeyin en iyisini hakettiğinin farkındasın dimi annem ? Bende ablam da sana en iyiyi yaşatmak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edicez.
O kadar saf,masum bir sevgi ki bu ! Yanımda olmasan bile ruhen yanımda olduğunu hissedebiliyorum.Tek dokunuşun,tek bakışın yeterli herşey için.Gerektiğinde ufak bir uyarı bazende güç,kuvvet herşey !
Belki babam okur bu yazıyı.Kıskanma babacığım.Her ne kadar şuan aramız bozuk olsada..seni de çok seviyorum ben.
İyi ki varsınız..
İyi ki varım.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Annemm ! Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Annemm ! yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AnNeMm ! yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
YARALIYIM
YARALIYIM, @yaraliyim
18.1.2008 00:38:03
anneler kadar bi kutsal varlık varmıdır acaba
anneyi anlatan bu dizlerin sahibine de sonsuz şükranlar içten ve samimi olarak ifade edilen yazıydı okuyunca büyük haz duydum

tebrikler

Yaralı ve Dertli Şiar
Fatih AVCI

[email protected]
IrmakAy
IrmakAy, @irmakay
14.1.2008 22:40:23
Çok teşekkür ederim..
Olgun Ekinci
Olgun Ekinci, @olgunekinci
14.1.2008 08:24:22
HEp güzel ve değerlidir anneye yazılan her şey.

Kutlarım..

SEVGİYLE..
pelin
pelin, @pelin35
13.1.2008 01:24:28
Çok içten yazılmış duyguların anlatıldığı bir yazıydı... Herkes bu kadar kolay ifade edemez duygularını. (Ben edemem mesela)
Bence çok şanslı bir annen var böyle bir kızı olduğu için...
Ellerine sağlık yazı için...
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
12.1.2008 23:18:44
Beğeni:
0
Okunma:
2146
Yorum:
4
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL