Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Davidoff
Davidoff

NURİYE' yi KİM ÖLDÜRDÜ

Yorum

NURİYE' yi KİM ÖLDÜRDÜ

7

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1397

Okunma

NURİYE' yi KİM ÖLDÜRDÜ

NURİYE' yi KİM ÖLDÜRDÜ





NURİYE’ yi KİM ÖLDÜRDÜ ?



Bazen kendi yazdıklarımı sıkıştırılmış klasörde hissediyorum.


Mesela ben bir yazımın içine adamın birini buyur ediyorum. Tabi ki adamın ayağında ayakkabı vardır. Çorapla gelecek hali yok ya. Hele benim yazıma geliyorsa mutlaka en yenisini giyip geliyordur. Belki de rugân papuçlarını giyip gelecektir, veya hayatında ilk kez bir yazının içine gireceği için kendisine bir koşu da indirimli satışlardan yeni papuç alıp gelecektir.


Ben bu adamın papuçlarından bahsetmiyeciğim için zavallının paraları da çöpe gitmiş olacak. Halbuki adamda akıl yok. Yan komşunun yazısına gitse, bağcıklarının rengini bile yazar.

Hem de madde madde.

Bölüm 33.

Bekleyin devamı var. Mesela durup dururken Nuriye’ yi kim öldürdü ?


Sıkıştırılmış klasördeki diğer adamın kahverengi rugân papuçlarının sol tekinin yetmiş üç santi metre boyundaki bağcığı tarafından, boğularak öldürdüğü tahmin ediliyor... ama yine de emin değiliz.


İsterseniz aynı adamın papucunun diğer tekine de bir bakıp, ölçelim. Nuriye’ nin katilinin acil bulunması gerek.



Vah Nuriye vah.



Beklemeye devam... 1678. Bölümde Görüşmek üzere








öyküsatıcısı2012Davidoff








Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Nuriye' yi kim öldürdü Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Nuriye' yi kim öldürdü yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NURİYE' yi KİM ÖLDÜRDÜ yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ERAY ÖZGÖR SARIKAYA
ERAY ÖZGÖR SARIKAYA, @erayozgorsarikaya
16.2.2012 12:44:42
nuriyenin katilini bulmak istiyormusunuz gerçekten yoksa faili mechulmü olsun
@DAĞÇİÇEĞİ@
@DAĞÇİÇEĞİ@, @-dagcicegi-
3.2.2012 23:54:33
10 puan verdi
hayırlı cumalar ,kandilin mübarek olsun sevgili davidoff, nuriye nin katili umarım bulunur :)))
Ağyar
Ağyar, @agyar
3.2.2012 23:50:26
10 puan verdi
Balistik raporuna göre kalem; 0,7 mm, bilye uçlu, siyah mürekkepli, ruhsatsız bir Fabercastel (biraz reklam oldu). Parmak izine rastlanmadı, muhtemelen bulaşık eldiveni ile kullanılmış :-)

Ben hakimim masume hanım :-)

Saygılar, selamlar, hayırlı kandiller
glenay
glenay, @glenay
3.2.2012 23:24:04
10 puan verdi
Değişik bir yazı olmuş, yani öykü mü olmuş. Olmuş, olmuş.

Ya Nuriye ölmemiş yaşıyorsa.. Katil de katil olmadığını biliyor demektir.

Çok güzel, böyle değişik yazmak hoşuma gitti.

Sizinle birlikte, beni de tebrik ediyorum. valla o ayrıntılı yazıları ben yazmadım.
Ayakkabı bağcıklarından hiç haberim yok..
Lodoš
Lodoš, @lodo353
3.2.2012 11:00:00
Nuriye'yi benim öldürmediğim kesin .d sevgili davidof sen o romanların cilt cilt nasıl yazıldığını sanıyorsun. Adamın gömleğinden tut, gömleğindeki desenler renklere kadar yazılmasa bu kadar uzun olur mu bilmiyorum. Yeri geliyor sadede gel kardeşim diyorsun .d sanırım buda bir gereklilik yazını keyifle okudum. Selamlar bırakıyorum...
tacettin yıldırım
tacettin yıldırım, @tacettinyildirim
3.2.2012 09:43:56
çok iyi demekki devamlı yazılacak...bekliyoruz koca kalem saygılar
AYSE 09
AYSE 09, @ayse09
3.2.2012 07:21:51
offf merak ettim çok bekletme olrmu
sevgi saygımlasın herdaim
hayırlı cumalar ola
kandiliniz kutlu olsun
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL