Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Şaban Aktaş (Homerotik)
Şaban Aktaş (Homerotik)

Merhaba dostlar

Yorum

Merhaba dostlar

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1163

Okunma

Merhaba dostlar

Sevgili dostlar bir kaç gündür, i
İl dışında ve yabancı bir grupla doğa yürüyüşlerinde rehber olarak görevli olduğum için, siteden uzakım.
Henüz bir kaç gün daha meşgul olacağım...
Görüşmek üzere,hepinize selamlarımı iletirim
Esenlikler dileğiyle sağlıcakla kalınız...

Şaban AKTAŞ
23.09.2011

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Merhaba dostlar Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Merhaba dostlar yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Merhaba dostlar yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Şaban Aktaş (Homerotik)
Şaban Aktaş (Homerotik), @saban-aktas-homerotik
22.10.2011 21:54:02
İşlerim devam ediyor, sizleri özledim. Görüşmek üzere...Selam ve sevgiler.
Sabiha KÜÇÜKTÜFEKÇİ
Sabiha KÜÇÜKTÜFEKÇİ, @sabihakucuktufekci
24.9.2011 13:36:00


cennet ülkemin dağına taşına çiçeğine kuşuna kurduna erdemli insanlarına misafirlerine ve o asil yüreğinize selamlar olsun çok değerli hocam (gruplarınıza da)size kolay gelsin gönül dolusu güzelliklerle dönün inşallah...:))

sevgim saygım her dem selamlarımla..
AYSE 09
AYSE 09, @ayse09
23.9.2011 21:27:37
güzel gezmeler
saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL