Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Kemnur
Kemnur

...

Yorum

...

5

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

620

Okunma

...

...

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
... Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz ... yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
... yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
HakkınSesi
HakkınSesi, @hakkinsesi
12.8.2011 17:41:50
Ya normalde buna şeytan gibi kız diyorlar da, kız dokunabildiği, görebildiği bir şeye tutunup, hayatını onla paylaşmak istiyor..

Çabası kıymete değer..

Ben diğerine geçiyorum hemen efendim:)
tacettin yıldırım
tacettin yıldırım, @tacettinyildirim
12.8.2011 00:47:10
çok süprizler var gibi.....meraktayız usta....saygılar
Davidoff
Davidoff, @davidoff
11.8.2011 23:32:06
10 puan verdi
Ümmühan' ın güzel bir okuyucu kitlesi oldu, çok da iyi gidiyor.

Kendisini keyifle okuyoruz, bırakmasın bizi, söyleyin lütfen.

KUTLARIM.
Um
Umut Kaygısız, @umutkaygisiz
11.8.2011 23:15:56
Bu sefer sanki daha bir bana göreydi:)))Fazlasıyla iç içe geçtim öyküyle. Artık siz ayırsanız bile biz ayrılamayız. Ne olacak dersiniz?:)))Bence kendinizle gurur duymalısınız. Seri takip ettirmek öylesine zor bir iştir ki... Her defasında aynı heyecanla koşup geliyorsak sayfanıza kendinizle gurur duymalısınız bence. Roman olarka yayınla imkanınız inşallah olur ama olmazsa bile şimdiden hayran kitleniz hazır:)) Tebrikler.
AYSE 09
AYSE 09, @ayse09
11.8.2011 21:22:14
off dedim ne kız
sonunu çok merak ediyorum
yandı bu oğlan bu kızla
şeytana pabucu ters giydirecek cinsten

güzel anlatımdı
saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL