Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
serddar
serddar

Haziran dokuz

Yorum

Haziran dokuz

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

847

Okunma

Haziran dokuz

Haziran dokuz


Yıl bindokuzyüz doksansekiz,haziran dokuz.Hep aradım,çok aradım;Sanırım o yıllardan kalmış bir anı bu aşk;
Sen bana hep yakındın,hep yanımdaydın.Çocukdum;Seni en saf,en temiz düşlere taşırdım,
Beni severdin,bense sana tapardım.Oyunlar da hilene göz yumar,yenilgiyi kabullenir,sevincinde ki gülüşü beklerdim.

Sen beni özlerdin,beklerdin;Hiç unutmadım aynalarla konuştuğumuzu.
Güllere dayanamazdın,senin için kaç çiçeği idam ettim,mahalle bahçelerinden gül çalarken bir kaç köpekle cebelleştim.
Sana gelirdim,büyük çınarın altında sana kavuşurdum,gülü sana verir gülüşünü kalbime saklardım.Korkularım çocukluğum kaybolurdu.
Şiiri severdin şair bilmezdin,aşkı tarif eder beni severdin.
Bir gün dedin ki;Severmiydin beni? Senin gülü sevdiğin gibi...
Peki,Seviyormusun beni? Bilmediğin şairler kadar...
Hatırladın mı bende seni diyemedin,demedin ve susarak gülümsedin,
Biliyordum seviyordun...Sen bana kıyamazdın.
İçimi yakan gülüşünü seyrederken unuttuğum birşey vardı!Sen hep hile yapardın.
Bu benim farkemedim ve bana yaptığın son hileydi.
Gülüşlerinse benim kazandıklarım,bu defa mutluluğa göz yumdum gül güzeli..

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Haziran dokuz Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Haziran dokuz yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Haziran dokuz yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Aynur Engindeniz
Aynur Engindeniz, @aynurengindeniz
25.4.2011 21:02:10
Haziran 9 doğum günüm olunca başlık daha bir dikaktimi çekti...

Kısa tutmuşsunuz yazıyı. Aslında anlatımınız oldukça duygulu ve güzel. Devam edebilirdiniz...Yazıyı paragraflara ayırarak yazmayı denerseniz çok daha anlaşılır olacak.

Saygılar.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
25.4.2011 18:24:11
Beğeni:
0
Okunma:
847
Yorum:
1
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL