(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
vallahi gardaş hayatta ne tavuk kestim ne de davar yüzüdüm sayende yeni meslek öğerendim kurban bayramında kasaplıüğa soyundum tüm dostlara duyrulur.... gardaş yayla havası yaramış vallahi sesin gürül gürül geliyor her halde bu enerjiyle tacettin abimin hali perişan...:))))
Emine45 Elinde elek mısır unu eliyor bir yandan da kızlara seslenip duruyor..” kızlar şekerim düşmüş bulan var mı.?
Toynak, ben bu yazıyı okurken gülmekten koptum inan. Şekerimi nerede düşürdüğümü bugün akşama kadar düşündüm ve sonunda hatırladım. Hani ben Ankara'ya gelince hep beraber toplanmıştık ya arkadaşlarla, işte o masada düşmüş. Ben onu geri gidip almayacağım. Cömert kardeşim almasın da kim alırsa alsın. Cömert'e kıyamam.
Bu çalışmayı telefondan gi,zeml,i yüreğe de okudum...Benim kadar rahat gülemedi işyerinde olduğu için ama kikirdemelerini tahmin edersiniz sevgili TOYNAK..
Tacettin beyin Toynak Tarzan Melodisi keşfi ise bir başka güldürdü...:)
vahhhhhh canım.....tırlatmış.....bir gram aklı vardı....oda uçup gitmiş....çölden yaylaya herkesi ışınlamış.....babasının keçisi varmış hepimizde yanındaymışız.....tırlatma belirtileri vardıda bu derece su yüzüne çıkmamıştı....senide yitirdik gardaş.....sen daha dağdan inme ansızın geliyor ben onunla sana bir maymun 150 metre urgan gönderiyorum.o dağların TARZANI yoktu...maymun sen urgan oradan oraya hem bağır hen sallan hemde arkadaşın maymunla kolbastı oyna...her yıl oraya gelir toynak tarzan festivali yaparız...sana tarzan gibi bağırmasını bedri öğretir....bizde sesini telefonlarımıza toynak tarzan müziği diye indiririz....bir an düşünüyorumda saçı sakalı uzamış....çelimsiz kaburgaları sayılacak kadar zayıflamış sol elinde telefonu sağ elinde maymunu belinde bıçağı o daldan dala atlayan TOYNAK TARZANI....AMAN ALLAHIM BENDEDE TIRLATMA BELİRTİLERİ BAŞLADI....BEKLE TARZAN......AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
bu seferde yırttın bakalım...ama en kısa zamanda seni buralardan def etmemnin bir yolunu bulacağım.Aydere gelseydin fırtına deresine atıp defteride benide kurtaracaktım ama son anda kıvırdın ya nasip ben sabırlı adamım...)))
birde senin tarafını tutanlarvar ki yandılar maazallah...onlara katır tırnağı didğerlerine alabalık))) kalın selametle...
Ne güzel bir dostluk böyle.. Allah nazarlardan esirgesin. Nereden bulursunuz bu güzel esprileri tebrik ediyorum. Sabah güne gülerek başladım. Çok hoştu..
toynak abimin zayıfladığını düşünemiyorum bile, o göbeğini sevenler grubuna üye:))) ama ben inanıyorum ki bir tek senin korkundan zayıflar o tacettin ağabey:))şimdi su misali sende mi tacettin taraftarı oldun diyecek:))bende diyeceğim ki ne zaman senin taraftaydık ki biz en büyük tacettin abim hehehehehe
bizde sesini telefonlarımıza toynak tarzan müziği diye indiririz....bir an düşünüyorumda saçı sakalı uzamış....çelimsiz kaburgaları sayılacak kadar zayıflamış sol elinde telefonu sağ elinde maymunu belinde bıçağı o daldan dala atlayan TOYNAK TARZANI....AMAN ALLAHIM BENDEDE TIRLATMA BELİRTİLERİ BAŞLADI....BEKLE TARZAN......AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
komutanım, bu yorumu okurken koptum inan. Sahi Toynak Tarzan olur mu? Ama Tarzanlık Manisa'ya ait Toynak' a veremeyiz değil mi, ne çabuk unuttun.
Valla Toynak gardaş...Yazından anladığıma göre yayladan çok güçlü dönmüşsün... Senin yokluğunda Tacettine hep " En çok seni seviyorum" dedim durdum...Ama şimdi sendeki gücü, kuvveti görünce gerçeği anladım..." Aslında ben en çok seni seviyorum.." " Taco da kim oluyor ki....?"
Yaylada kara lahanı dolması sarmak.Ben sevdim bu işi.:)) Aslında benim anneannem şarap yapmayı bilir. Ondan öğrenip dolmadan sonra şarap işinede girişebilirim. Keçiyi kesmemeniz şartıyla:)
Daha önce Antalya Gazipaşa ilçesinde yaşayan Macar köyünden gelenlerin yaylasına gitmiştim. Yaylada imam ve kızı voleybol oynuyordu karşı takımlarda.
Ama bin defa eminim ki Karadeniz yaylaları gibi yayla yoktur. Karadeniz 'in iyi ve sıcak yürekli yiğit insanları gibi yaylalarıda özeldir şüphesiz.
Sevgiler Toynak abim.
BANU ULUDAĞ tarafından 9/27/2010 12:19:41 AM zamanında düzenlenmiştir.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.