Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
serin
serin

Mutluluk Kuyruğu...

Yorum

Mutluluk Kuyruğu...

8

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2181

Okunma

Mutluluk Kuyruğu...

Mutluluk…

Zihnimizde yarattığımız bir var oluşum mu; yoksa sürekli duyduğumuz kelimenin içimizdeki yaşananlara karşıtımı?

Kavramı tarif etmeye başladığımızda çok renkli tarzlar anlatımlar doğacak. Peki ne mutluluk gerçekten var mı?

Her yaşadığımız olayın içinde bulabiliyor muyuz? Sıcacık bir gülüşte uzun zamandan beri beklediğimiz haberde insanları sevdiğimiz de işimiz rast gittiğin de doğum günlerimizde anılarımız da hayallerimiz de her yerde var mı mutluluk?


Düşündüğümüzde evet var. Peki, peşinden mi koşuyoruz o mu bizi buluyor?

Sevdiğim birçok hayvan var çocukluğumdan beri hiç birinden korkmadan ürkmeden hepsini sevebildim. İnsanları sevmemin sebebi sanırım biraz da bu.

Kedi ve köpekler en çok sevdiklerim ve güldüklerim olmuştur. Hani bilirsiniz kuyruklarını yakalamaya çalışırlar dört dönerler bunun için etraflarında.

Tıpkı bizim mutluluk için yaptığımız gibi..


Ardımızdan hep o geliyor aslında; bazen inat edip illa ki biz peşinden gitmeye çalışıyoruz.
ve malesef;

Yol alamadan dönüp duruyoruz etrafımızda.

Bırakalım mutluluk kuyruğumuz olsun Biz gülümseyerek devam ederken yolumuzda o hep ardımızdan gelsin…



Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Mutluluk kuyruğu... Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Mutluluk kuyruğu... yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Mutluluk Kuyruğu... yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ershazber
ershazber, @ershazber
21.8.2007 21:07:01
kuyruk içi yağ doludur gerisi de kemik.saygılarımla.
günCEM
günCEM, @guncem
21.8.2007 16:59:42
:))) bu kadar hoş bi yaklaşım olabilir mi :)))

Madem hayvanlar aleminden örneklemişiz kuyruk kimi için savunma aracı,kimi içinde denge unsuru değil midir??

çok güzel bi yaklaşım canım,yüzümdeki gülümsemeyi tahmin etmişsindir...
Fikret TEZEL
Fikret TEZEL, @fikret-tezel
21.8.2007 11:15:22
'Bırakalım mutluluk kuyruğumuz olsun.Biz gülümseyerek devam ederken yolumuzda, o hep ardımızdan gelsin.'

Güzel bir yazı,hoş bir mesaj.Tebrikler.
EzelSonan
EzelSonan, @ezelsonan
20.8.2007 22:48:54
10 puan verdi
katılıyorum....

Sevgiler ÖZ' den...
vandi
vandi, @vandi
20.8.2007 20:36:43
haklısın gerçekten..
sevgiler..
binyıl
binyıl, @binyil
20.8.2007 17:00:15
farabi nin mutluluk teorisi aklıma geldi..ne denebilir ki...haklısın..
saygılar..
kocasinan
kocasinan, @kocasinan
20.8.2007 13:58:49
Haklısın. Tebrkler..
MASAL PERİSİ
MASAL PERİSİ, @masalperisi
20.8.2007 13:13:31
10 puan verdi
BEN MUTLULUĞU YAKALAYINCA ÇOK MUTLU OLUYORUM ÇÜNKÜ MUTLULULUK KIYMETİNİ BİLDİRİYOR 1 SAAT VARSA 23 SAAT YOK OLARAK....

O KAÇIYOR BİZ KOVALIYORUZ İŞTE SERİNİM;)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL