Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Aynur Engindeniz
Aynur Engindeniz

.

Yorum

.

7

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

904

Okunma

.

.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
. Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz . yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
. yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ağyar
Ağyar, @agyar
22.1.2010 23:46:09
İsimler değişik olsada yaşananların büyük oranda benzediği bir hadisede bizim başımızda var "aynen vaki". Trabzon-Rize Karayolu, yolun altı deniz üzerindeki arazi bizimmmmmm, yani bizim2(bizim kare), yani bizim çarpı bizim. O kadar çok "biz" varızki, bizimlerin çoğunu tanımıyoru(m)z bile. Öyle bizimki hemen, hemen 20 dönüm kadar arazide bizimler esas duruşta anca sığıyor, rahat dediğin de sınır ihlalleri yaşanıyor.

Son yapılan Karadeniz Sahil Otoyolu nedeniyle arazinin altından tünel geçtiği için, belli yerlerde kat irtifa kaybına sebep olduğundan "Devlet Baba" takdirince tazminat ödemeye kalkmasın mı biz(im)lere. Vallahi takdir etmek lazım, üşenmedi bütün biz(im)leri bir şekilde buldu ulaştı, gelin paranızı alın dedi. Bir sevindik, bir sevindik. Allah kulunu sevindimek için eşeğini kaybeder sonra buldururmuş ya, o derece. Ey büyük Allahım bu dar zaman da şükrolsun.

Heyhat, nerdeee. Babamız rahatsız olduğundan mecburen biz koşuşturacağız. Bu yüzden önce babamdan vekalet almamız lazım, babamdan vekalet alabilmek k için 65 yaşın üzerinde(76) olduğu için tam teşekküllü bir hastahaneden akli muvazenesi yerindedir raporu almak lazım. Noter, vekalet, rapor, yol vs derken parayı aldık, lakin masraflarla tam kafa kafaya.

Memleket havası yanımıza kar kaldı.
Yazınızı okuyunca aklıma geldi de, bir can sıkıntısı bastı ki sormayın gitsin :)


Tebrikler, saygılar, selamlar





lazuşağı
lazuşağı, @lazusagi61
22.1.2010 21:06:00



Güzel bir hikaye aynur kardeşim eline sağlık...............
Emine UYSAL (EMİNE45)
Emine UYSAL (EMİNE45), @emineuysal-emine45-
22.1.2010 20:05:30
Ne güzel bir yazı. Hani derler ya, mahkemede pabucum kaldı deyen kırk yıl beklermiş. Bu yazıyı okuyunca bu deyime inandım ben.

kutluyorum... sevgiler...
Rahmet
Rahmet, @rahmet
22.1.2010 17:29:14
her bakış bir hikaye yaşanmış gerçek olaylardan
tebriklerimi sunarım
Suskunyolcu
Suskunyolcu, @suskunyolcu
22.1.2010 17:03:33
Gülermisin ağlarmısın misali. Müdürün işi hiçte kolay değil tabi. Hele konu Tapuda hisse taksimi olunca. Tapu Dairesi değil ama, bende bir resmi kurumda çalıştığım dönemde konuyla ilgili bizide ilgilendiren emlak beyanı kısmında zincirleme 237 varisli benzer olayla karşılaşmıştım. Memurların bakmaya bile cesaret edemediği bu hisse taksimini tam 16 günde çözebilmiştim. Güzel konuya değinilmiş. Tebrikler. Çünkü insanların kurumlarda çektiği sıkıntıları iyi bilenlerdenim.
Fikret TEZEL
Fikret TEZEL, @fikret-tezel
22.1.2010 16:42:01
Yeni halinde, bu hesapları veraset ilâmı veren mahkemenin çıkartması gerekiyor sanırım.
dedemden ve babamdan veraset ilamı çıkratıp tapu için müracaat ettiğimde, soy adım hatalı olduğu için benden 1989 yılında 27 000TL ceza almışlardı. Oysa hata benim değil nüfus idaresinindi. ama kime anlaturrsın. Kuzu kuzu ödemiştim ben de.
ayhansarıkaya
ayhansarıkaya, @ayhansarikaya
22.1.2010 12:38:49
10 puan verdi
Valla ne diyeyim.Gülerek okudum.Allah tapu müdürüne sabırlar versin.Haşmetin hesabını,Emin dedenin çocuklarının sayısını ben de karıştırdım...

Yüreğine sağlık Aynur kardeş...Bu soğuk kış gününde gülerek içim ısndı valla...Saygılar...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL