Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
kelebek24
kelebek24

Yasayalim ki

Yorum

Yasayalim ki

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

776

Okunma

Yasayalim ki

Seninle yaslanmak istiyorum. Seneler gecsin, sen beni bil, ben seni bileyim istiyorum. Benim oldugu kadar dostlarinin, dostlarinin oldugu kadar benim ol istiyorum. Nice sikinti ve zorluk yasayip anlatalim.
Yasalim ki, ogrenelim hayati ve destek cikmayi.
Birbirimizin omuzlarinda aglamaliyiz. Sen dertlenip, icip, arkadaslarinla eve gelmemelisin. Paylasmali ve beraber sikilmaliyiz. oyle ki, yalniz sikilmak sikmali bizi.

Yasayalim ki, paramiz olunca sevinelim. Guzel gunlerimizi, evimizde, bir sise sarap ve pijamalarimizla kutlamaliyiz. Ya da bazen dostlarla cay/kahve icerek... Boylece yasamaliyiz iste.

Sonra cocugumuz olmali, dusunsene, senin ve benim olan bir canli. Geceleri agladikca sirayla susturmaliyiz. Ben arada mizikcilik yapmaliyim. Ve sen soylenerek sirami almalisin. Hava sogukken birbirimize sikica sarilip yatmaliyiz.

Zaman su gibi akip giderken, hersey yasanmis bir hayatimiz olmali. Herseye ragmen hic bikmamaliyiz birbirimizden. Mutlu da olsa, kotu de olsa, yasadigimiz gunler bizim gunlerimiz olmali. Saclara dusunce aklar ya da gidince aklar, cocuklari guvence altina alip gitmeli bu sehirden.

Kavgasiz, her sabah gurultuyle uyanilmayan, sessiz bir yere gitmeliyiz. Geceleri balkonda denizi seyredip, sandalyelerimizde sallanmaliyiz. Eve gelip, benden kahve istemelisin. cocuklar gelmeli ziyaretimize, gecmisteki hareketli gunlerimizi animsamaliyiz...

Oyle sevmelisin ki beni, bu yazdiklarim korkutmamali seni. Tebessumler actirmali yuzunde. Bir gun bu hayati birakip giderken, sadece mutluluk olmali yuzumuzde, birbirimizi sevmenin gururu olmali "herseyde".

DILEK BOLPASHA/SADETTIN POLAT

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Yasayalim ki Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Yasayalim ki yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yasayalim ki yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Polat sadettin
Polat sadettin, @polatsadettin
14.8.2007 20:01:29
Askim kalemin dik yazin daim olsun ben varim seninle sonsuza sagolll ....ik hou van jouuuuu

Olgun Ekinci
Olgun Ekinci, @olgunekinci
14.8.2007 12:13:17
TEK KELİME ; SÜPERRR
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL