Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
bakican.
bakican.

NASİPTEN ÖTEYE KÖY YOKTUR

Yorum

NASİPTEN ÖTEYE KÖY YOKTUR

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

4843

Okunma

NASİPTEN ÖTEYE KÖY YOKTUR

NASİPTEN ÖTEYE KÖY YOKTUR

.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Nasipten öteye köy yoktur Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Nasipten öteye köy yoktur yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NASİPTEN ÖTEYE KÖY YOKTUR yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Hatice Dökmen
Hatice Dökmen, @haticedokmen
22.11.2009 15:44:46
evet ne zaman çaresizlik içinde kalsak nasip deriz.
galiba bu bizim için bir kaçış yada düşünmek ismemeyip suçu kadere atma refleksi.
ama güzel bir savunma ve siğınma aracı.
bunu çok sık yapıyoruz.
nasip)))))))))))))))))))))))
paylaşım için teşekkürler.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL