Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Hikmet Okuyar
Hikmet Okuyar

Bahattin Öğütken ile Şebinkarahisar

Yorum

Bahattin Öğütken ile Şebinkarahisar

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

796

Okunma

Bahattin Öğütken ile Şebinkarahisar


Şebinkarahisar başta olmak üzere Giresun ilçelerindeki gelişmeleri çok yakından takip eden acil kısa orta uzun vadeli çevre meseleleri ve çözüm önerileri ile yakından ilgilenen Giresun Esnaflar Odası’nın çok saygın üyelerinden Şebinkarahisarlı Tüccar Terzi Bahattin ÖĞÜTKEN; 03 Kasım 2009 Salı günü Hakk’ın rahmetine kavuştu.

İyilikseverliliği, Şebinkarahisar Sevdası, Müteşebbisliği, Saygın davranışları ve örnek esnaflığı ile çevresinde ün yapmış olan Bahattin ÖĞÜTKEN; ani vefatı ile sevenlerini, esnafları, Şebinkarahisarlılar’ı yasa boğarak ebdi aleme gitmiştir.

Mahallesi Kavaklar’a, çok sevdiği ve Şebinkarahisar Sevdası ile bağlı olduğu Şebinkarahisar’a ve çevresine yaptığı hizmetleri unutulmayacaktır.

Ustalarından aldığı meslek terbiyesini en belirgin bir biçimde sergileyerek alacağına vereceğine çok dikkat ederek bir hayat sürmüş acı tatlı günlerde güzel insan olmanın bahtiyarlığını paylaşmıştır sevenleriyle sevdikleriyle.

Şebinkarahisar ve çevresinde gerçekleştirilen tüm hayırlı ve olumlu hizmetlerin destek olanı, katkı sağlayanı ve teşvik edeni diye bilinen Şebinkarahisarlı Tüccar Terzi Bahattin ÖĞÜTKEN güzel ortamlarda sonsuza dek dualarla anılacak hizmetleriyle yaşatılacaktır.

BAHATTİN USTA

Aklımda gönlümde sen varsın derken..
Bir sabah ansızın gittin be Usta.
Salıyı unutmam uyansam erken..
Hoş seda ile veda ettin be Usta.

Mekanın Cennet olsun.

Hikmet OKUYAR
Şüsiyad Başkanı

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Bahattin öğütken ile şebinkarahisar Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Bahattin öğütken ile şebinkarahisar yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bahattin Öğütken ile Şebinkarahisar yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
harikaufuk
harikaufuk, @harikaufuk
7.11.2009 20:21:28
SAYIN HİKMET OKUYAR,TEBRİKLER...BAHATTİN USTA'YA DA ALLAH RAHMET EYLESİN.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL