Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
ekizo
ekizo

içimdeki çocuk iki

Yorum

içimdeki çocuk iki

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

832

Okunma

 içimdeki çocuk iki

içimdeki çocuk iki

cocuk etrafına bakınıyor yeşil dallı bu kocaman ağaçları yeşermiş yerden fışkıran bitkilere bakıyor anlamaya çalışıyordu onları .onları ve onların varoluşlarını birde kurumuş ağaçlara ve solmuş otları gördü birden irkildi birgün oda doğanın bu güzel çiçekleri yem yeşil bitkileri gibi solucakmıydı
avuçları küçücük saçları kıvıl kıvıl yüreyi sadece onu mutlu eden şeyleri algılıyordu giçbir kötülük bitmemişti içinde daha .yavru bir köpeği vardı birde yanında yaramazmı yaramaz üzerine atlayıp duruyordu sürekli .ıslak diliyle yüzünü yalıyordu ormanda gezinirken daha birçok varlık börtü böcek görüyordu .onları dikkatlice izliyordu hepsi kaçışıyordu biyerlere özgür istedikleri gibi oysa çocuk öylemiydi sınırlar içine hapsedilmişti sadece onların olan yerlere sığınıyor birde buraya yani orman yolunda birsürü engelle dikenli tellerden geçmişti anlam veremiyordu oysaki doğadaki varlıklar öylemiydi
istedikleri yere kaçıyor istedikleri kovuga gizleniyorlardı onlar hatta biz onların yaşam yerlerini işgal ediyoruz onları yok ederek .

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
İçimdeki çocuk iki Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz İçimdeki çocuk iki yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
içimdeki çocuk iki yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL