Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
bahcelim
bahcelim

ACILARIM

Yorum

ACILARIM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

627

Okunma

ACILARIM

Zaman geçiyor yelkovan ilerliyor.Yüreğimin an acı yarası kapanacağına hergün biraz daha alevleniyor.Hergün biraz daha genişliyor yaram.
Hayat anlamsız geliyor yüreğime geçmişim yok etmeye çalışıyor beni.Oysa yüreğim kırık bir dala tutulduğuna ne kadar da pişman.Geçmişime acılarıma tutunmak yaşatıyor beni yok edemiyorum acılarımı ne kadar da acımasız olsalar acılarım yaşatıyor beni.Kıyamıyorum acılarıma yüreğime geldiklerinde git diyemiyorum kovamıyorm acılarımı yüreğimden.
Biliyorum birgün vazgeçecekler bende usanacaklar bana uğramaktan bıktıracağım onları sonunda bir daha girmeyecekler yüreğime.
İşte o zaman güleceğim hayata yaşayacağım hayatı doya doya yaşamak için ihtiyacım kalmayacak acılara. İşte o zaman güleceğim geçmişime alay edeceğim acılarımla.
Biliyorum herşey güzel olacak acılar yakamı bir bıraksaa ahhh benim kovmaya kıyamadığım acılarım
Bekliyeceğim birgün elbet gideceksiniz vazgeçeceksiniz acı vermekten.
Bir gün benim içinde bir yıldız doğacak
Birgün güneş benim için merhebe diyecek güne
BİR GECE KAYBOLACAK AY YÜREĞİMDEKİ ACI GİBİ...

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Acılarım Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Acılarım yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ACILARIM yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
16.12.2008 20:55:04
Beğeni:
0
Okunma:
627
Yorum:
0
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL