Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Babür
Babür

NE ACI

Yorum

NE ACI

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

394

Okunma

NE ACI

Bir Narin kızımız vardı. 21 Eylülde kaybolup, 14 Ekimde bir dere yatağında çuvalın içinde cansız bedeni bulunmuştu. Ailesi ve bütün köy yaşayanları dahil, katili bilmelerine rağmen katili hala bulunulamadı.

Bu akşam televizyonda, Arka Sokaklar polisiye dizisine bir bölümlük konu olmuş. Üzülerek izlediğimi, zaman zaman gözlerimin yaşardığını söylemeliyim. Dizinin bu bölümünü, abartı yapılmadan çokta güzel çekmişler. Oyuncularını da kutluyorum. Rıza komiserin son sahnede ki konuşması beni ağlattı.

Bunca tecrübeye rağmen, her şeyi biliyorum ama bende sizler gibi katilin kim olduğunu bilmiyorum dedi.
Aslında Rıza komiserin dediği Narin cinayetinin bir itirafı idi.

Evet bütün köy halkı bilmesine rağmen, katili kimse bulamadı. Yargılama devam ediyor tabi, bulunur mu?
Bulunacağına inanmıyorum ben. Bakın Narin kızımız unutuldu bile. Televizyonlar daha bahsetmiyor. Ne zamana kadar, ikinci ve nice Narinler öldürülene kadar.

Rıza komiserin son cümlesi ders verir gibiydi. Dedi ki;
Vatanını sevmek çocukları korumakla olur, koruyamadık Narin kızımızı.
Bencede tamda doğruyu söyledi..
Evet vatanı sevmek çocukları koruyabilmektir.
Meselenin son noktası budur.

Babür Ali Yaşar
Eğitimci/Araştırmacı

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ne acı Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Ne acı yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NE ACI yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL