Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
şair67
şair67

Sayın Ansızın (Habib Bayram) ve ekibine saygılarımla

Yorum

Sayın Ansızın (Habib Bayram) ve ekibine saygılarımla

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

434

Okunma

Sayın Ansızın (Habib Bayram) ve ekibine saygılarımla

Sayın Ansızın (Habib Bayram) ve ekibine saygılarımla

Duyarlı engin yürekli şair dostlarıma, şiir dostlarıma selam olsun

Bize bu imkanı sunan 17 yıldır duygularımı paylaşmaya imkan tanıyan edebiyat defteri yöneticisi kültür elçisi sayın Habib Bayrama ve değerli ekibine selam olsun
Dile kolay 17 yıldır bu güzel, özel edebiyat defterimde Tasada, kederde, sevinçte, kıvançta yaşadığım duyguları paylaşıyorum
Sayın Habib Dağ’ı 2008 yılı Ankara şeker lokal edebiyat gönüldaşları şiir dinlentisinde, tanımıştım
Yalnız Habib Dağ değil 100 yakın şair dostlarımıda tanışma imkanı bulmuştum
Çok mutluydum
Halâ o günlerin anısını yaşıyorum ve o günleri arıyorum
Güzel bir mekan, güzel bir şiir dinletisi idi
Bir daha da böyle bir organizasyon olmadı yada olduda benim haberim olmadı
O güzel etkinlikleri, güzellik leri yaşamak dileklerimle
Hosça kalın, dostça şiirlerde kalın🙏
Ali Cemal AĞIRMAN

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Sayın ansızın (habib bayram) ve ekibine saygılarımla Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Sayın ansızın (habib bayram) ve ekibine saygılarımla yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sayın Ansızın (Habib Bayram) ve ekibine saygılarımla yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL