istemediğim şeyleri yap istedim bir ara yalan yok yapmayınca şaşırdım bak inan bunda da yalan yok
dedim ki hiç mi merak etmez şu gerçek yüzümü yüzünden düşünce neye benzeyecek diye o yüzü
Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Bir kitap okumuştum, bir erkeğin bu kadar duygusal bir mektup yazabileceğine şaşırmıştım. Ama sevinmiştim de. Açıkçası o kitaba tam kendimi verememiştim ve yarım yamalak anlayabilmiştim. Ama güzel bir anıydı, hatırlattın.. Paylaştığın için teşekkürler.
"Hiçbir şey aslı ile hemhal değil." dedi Bilge Cüce. Dedim ki; "Aslı ne ki sureti o olsun!" Dedi ki; "Aynı ırmakta iki kez yıkanılmaz." Dedim ki; "Tabula Rasa." Dedi ki; "Bazen hiç anlam veremiyorum sana. Dedim ki; "Anlamlandırmaya çalışma." Dedi ki; " Başka türlü nasıl olabilir." Dedim ki; "Sen olduramadığınla da güzelsin." Dedi ki; "Güzel olan gerçek midir?" Dedim ki; "Bazen gerçek olan da güzel değildir." Dedi ki; "Sen hem gerçek hem de güzel misin peki?" Dedim ki; "Beni sen yarattın ne olursam olayım sevmeyecek misin?" Dedi ki; "Ya kötü bir şey yarattıysam başkaları için?" Dedim ki; "İradeyi sen yaratmadın. Bu kaygı ne için?" Dedi ki; "Haklı olabilir misin?" Dedim ki; "Bunu bir aynaya da sorabilir misin?" Dedi ki; "Aynalarımı aynılaştırdım ben." Dedim ki; " Peki ayna içindeki aynayı... Rüya içindeki rüyayı... Onun içindeki O'nu..." Dedi ki; "Her şey birbirine karıştı." Dedim ki; "Ben senin her şeyin miydim?" Dedi ki; "Her olmayan şey..." Dedim ki; "Bu olmayana mı olduramadığına bir sitem mı?" Dedi ki; "Bilmemek iyidir." Dedim ki; "Neyi bilemediğini de mi?" Dedi ki; "Bir tek seni bilmek istiyorum ben." Dedim ki; "Ya o an ben senin bir suretindeysem?" Dedi ki; "Yeter artık acıtma canımı!" Dedim ki; "Hani ben senin canındım!"
Emek tabi ki her zaman göstermem o emeği. Şüphesiz ki siz pekçok insan gibi şanslı olanlardansıniz. "Eee pekçok insan şanslıysa şansın önemi ne?" dediğinizi duyar gibi oldum :) lakin duymazdan gelmek de benim şımarıklığım olsun birazcık :) Annem ve babamın yanındayım ve bu şımarıklık onlardan :) Güzele meylim gerçektendir :) Peki güzelden de sıkılırsak ne yapacağız :) Erkek doğası mı bu demeyeceğim hemcinslerim için de durum ne yazık ki böyle.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.