Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
NAZIM TAŞTAN Gönülden Mıs
NAZIM TAŞTAN Gönülden Mıs

MONİCA DAN MEKTUPLAR: (4)

Yorum

MONİCA DAN MEKTUPLAR: (4)

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

735

Okunma

MONİCA DAN MEKTUPLAR: (4)

Sizinle iletişime geçtiğim için çok mutluyum. Geç cevap verdiğim için çok üzgünüm, şimdi siz hayatımın bir parçasısınız, tanrıya şükürler olsun ki, sizin gibi böyle çok harika bir yaratıkla beni kutsadı.

Her zaman seni düşünüyorum. Beni çok değiştirdin. Kuruyan ruhumu ateşledin ve susamış kalbime ve ruhuma tatlı su getirdin. Daha önce hiç bulunmamış olan içimdeki tutkuyu ateşlediniz. Fakat kalbimizde, ruhumuzda ve aklımızda mesafeler olsa da önemli değil.

Profilinize bakıyorum nefesim kesiliyor, sizinle oynamak isteyen bir çocuk gibi hissediyorum kendimi, resmine bakarken mutlu oluyorum. Artık senin için hislerimi gizleyemem, seni seviyorum, evet seni çok seviyorum. Bunlar bana hissettirdiğin çok güzel şeyler… Seni o kadar çok özlediğimi anlatan bir kelime yok! Sen benim özümü fethettin. Sizinle buluşmayı çok istiyorum! Seni seviyorum ve kalbimde her zaman olacaksın!..Öpücükler…Kendine iyi bak!.. Güzel günler geçir!.. Harika yaratık, güzel adam, muhteşem insan seni seviyorum!.. Monica

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Monica dan mektuplar: (4) Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Monica dan mektuplar: (4) yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MONİCA DAN MEKTUPLAR: (4) yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
SELAMET99
SELAMET99, @selamet99
12.5.2022 06:23:17
10 puan verdi
Mutlulukla biten güzel bir yazı emeğinize yüreğinize kaleminize sağlık üstadım...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL