Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
el
elbistan

Köprüleri Atmak Ne Demek

Yorum

Köprüleri Atmak Ne Demek

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

291

Okunma

Köprüleri Atmak Ne Demek

Girişilen, kalkışılan, başlanılan bir işten vazgeçmeye ya da geri dönmeye imkânı kalmayacak şekilde kesin bir davranış göstermek; ilişkileri bir daha kurulamayacak biçimde bozmaktır.
………………………..

Köprüleri atmak bir mevzuda son merhaledir, nihai noktadır. O sona gelininceye kadar bu mesele hep hesap edilmiştir, bir çok kez bu noktaya gelinip dönülmüştür ancak idare eder durumu kalmamıştır, ip inceldiği yerden kopsun denilmiştir ve köprüler atılmıştır.
………………………..

Köprüler atıldığında geri dönüş yoktur. Yapılanların telafisi zordur. O nedenle iyi düşünmek gerekir, bu kararı vermeden getirisini götürüsünü iyi hesap etmek gerekir. Sonucu hiç istemediğiniz şekilde gelişebilir. Kimi zaman kazandırır ancak çoğu zaman kaybettirir. Başınızı ağrıtır, uykunuzu kaçırır.


Kemal GÜL
17.02.2022

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Köprüleri atmak ne demek Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Köprüleri atmak ne demek yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Köprüleri Atmak Ne Demek yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL