Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
el
elbistan

At İzinin İt İzine Karışması

Yorum

At İzinin İt İzine Karışması

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

341

Okunma

At İzinin İt İzine Karışması

At izinin it izine karışması iyiyle kötünün, güzelle çirkinin, olumluyla olumsuzun iç içe geçtiği, ortamın puslu olduğu, kimin elinin kimin cebinde olduğunun belli olmadığı durumu ifade etmek anlamındadır. At izi it izine karışmışsa sorun büyüktür, sizi aşan şeyler vardır, hesap karışıktır demektir.
……………………

At izi it izine bir boşluk varsa karışır. Bu işe bir nedene dayalı olarak girilir, bunun arkasında bir hesap güdülür, sonunda birileri tongaya düşürülür.
…………………..

Nedeni hemen anlaşılmaz. Kim hangi sebeple, ne gaye ile kalkışmıştır bilinmez. Hemen hesap görülmez. Beklemeye bırakılır. İşler durulur, sonra soğutulur. Müsebbipleri bir bir ortaya çıkarılır. En arkasından hesap sorulur.


Kemal GÜL
15.11.2021


Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
At izinin it izine karışması Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz At izinin it izine karışması yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
At İzinin İt İzine Karışması yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL