Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Aliustaoğlu
Aliustaoğlu

Hayıflanmalar

Yorum

Hayıflanmalar

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

326

Okunma

Hayıflanmalar

Hayıflanmalar

Bir gün daha geçti, hiçbir şey olmadan. Zamanın girdaplarında yolunu kaybetmiş haldeyiz.
Bir gün daha, yalnızlığın en koyu karanlığında bir çıkış yolu aramaya mecalimiz olmadan.
Öldük de haberimiz mi yok?
Bir gün daha selamsız, dostlardan uzak.Göreceğimiz varmış, bütün bunlar yaşanacakmış, çaresiz.
Hüzünlü şarkılar bizi anlatır:
"Derdimi saldım ummana dolmadı gitti!"
"Bir of çeksem karşı ki dağlar yıkılır!"
14.02.21

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Hayıflanmalar Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Hayıflanmalar yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hayıflanmalar yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL