Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
tu
tugrulahmetpekel

YAŞLI ADAM VE GENÇ KIZ YAŞI ADAMDAN GENÇ KIZA 25. Mektup

Yorum

YAŞLI ADAM VE GENÇ KIZ YAŞI ADAMDAN GENÇ KIZA 25. Mektup

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

703

Okunma

YAŞLI ADAM VE GENÇ KIZ YAŞI ADAMDAN GENÇ KIZA 25. Mektup

YAŞLI ADAM VE GENÇ KIZ
YAŞI ADAMDAN GENÇ KIZA

25. MEKTUP 28.12.2018/ CUMA

MEKTUBUMA KANAT TAKTIM BİR AN EVVEL ELİNE
GEÇER DİYE

Mektubumu eline alınca nasılda şaşırdın değil mi? Aslında bende şaşkınım. Düşünmüyordum yazmayı. Eskiden çok eskiden hani fi tarihinde falan derlerdi ya, işte öyle. Ne yapıyorsun? Nasıl geçiyor zaman? Oraları öyle özledim ki anlatamam anlatsam da anlayabilir misin? Artık kendinden bahsetmez oldun. Beni soracak olursan ben yeniden dükkâna geçtim. Yaza kadar dükkân bende olacak herhalde. Yazmaya devam ediyorum. Yazmazsam yaşamaktan da umudu mu kesmem lazım. Oralarda havalar nasıl?
Büyük bir ihtimalle buradan daha serttir. Aman kendine çok dikkat et Benim bir tane SARI’M var iki tane değil. Derslerle aran nasıl? Hedefine adım, adım yürüyor musun?
Tek umudum bir gün baharın geleceği ve gözlerimi sıcak bir güne açacağım inancını taşıyarak yaşamaya çalışıyorum.
Sanırım bu mektubumu gönderilmeyen mektupların arasına karıştırmadan bir an evvel postaya vermeliyim.

Tebessüm eden çocuk OKYANUS

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Yaşlı adam ve genç kız yaşı adamdan genç kıza 25. mektup Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Yaşlı adam ve genç kız yaşı adamdan genç kıza 25. mektup yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAŞLI ADAM VE GENÇ KIZ YAŞI ADAMDAN GENÇ KIZA 25. Mektup yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL