Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Ahmet Moran
Ahmet Moran

Sevmiyormuşum

Yorum

Sevmiyormuşum

3

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

1322

Okunma

Sevmiyormuşum



Sana söylediklerimi

Bir meczubun saçmalıkları say depresyondayken başım dönüyordu arada

O zamanlarda ne dediğimi biliyor muydum sanki?

Ve ben sana ikide bir "seni seviyorum" dermişim !

Tövbe tövbe.....

Yazdıklarıma göz atınca anladım saçmaladığımı

Özür dilerim

Ben seni sevmiyormuşum meğer...

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Sevmiyormuşum Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Sevmiyormuşum yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevmiyormuşum yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Cemile Ülkü
Cemile Ülkü, @cemileulku
21.10.2019 00:22:44
Ahmet hocam yazılarıza dikkat etmemişim.şöyle bir göz attım.kaleminize sağlık.güzel içerikleri var.selamlar ve saygılar
Afilli Kalem
Afilli Kalem, @afilli-kalem
12.1.2019 17:48:17
sevmek körlüktür. sevememek aydınlık
Dilek USTA
Dilek USTA, @dilek-usta
10.1.2019 22:50:56
İnsanın duyguları değişkendir Ahmet bey..(Gerçek aşk hariç)
Sevdiğinizi sandığınız bir insanı sonradan düşündüğünüzde aslında sevmediğinizi anlamak
hercailiktir..

Güzeldi...
Sevgilerimle
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL