İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
Lautreamont
Lautreamont

A'a Aforozmik Gönül Notları

Yorum

A'a Aforozmik Gönül Notları

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

578

Okunma

A'a Aforozmik Gönül Notları

I

onlar gezegen değil A. tanrının düşürdüğü bilyeleri.

II

isa kolayca uçabilsin diye kolları açık öldürülmüştür. zaten hezarfen’e ilham veren şey de buydu.

III

ete sürülen kılıcın gürültüsünde tanrıyı duyabilmek aklı sağırların kabiliyetidir.

IV

yer işgal etmek istemem evrende... yeryüzünün bile haberi olmadığı, hatta kendisinden daha büyük bir kıta gibi keşfettiğim kalp’in yeter bana A. burada hala benimle misin vatanım?

V

belki de bazı peygamberler adres değiştirdiği için onlara gönderilen kitaplar hiçbir zaman yerine ulaşamamıştır.

VI

doğaüstü güçlerle bağlantı kurduğunu iddia eden kişilerin bazılarını “deli” bazılarını ise “peygamber” diye kabul eder onlar.

VII

yokluğunda çok üşümüşüm de cayır cayır bir cehennem arzuluyorum sanki. öyleyse sahibi tanrıyı, yürekten sevebilirim şimdi.

VIII

bunu ancak çocuk bir tanrı yapabilirdi... insanları dünyaya paldır küldür yuvarlamayı.

IX

bir şekilde düzenini kurmuş, inançlarını belirlemiş kızılderililer’e hiç peygamber göndermemiş OturanTanrı.

X

yaş günü kutlamak aslında günah değildir A. bence saçmalık sayılabilir çünkü; içinde “yaş” geçen bir günde kutlama yapmak delilerin takınabileceği bir davranış olabilir. bir gün çocuğumuz olursa, onu yaş gününde ağlarken gördüğümde şaşırmayacağım.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
A'a aforozmik gönül notları Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz A'a aforozmik gönül notları yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
A'a Aforozmik Gönül Notları yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
27.11.2018 23:11:07
Beğeni:
0
Okunma:
578
Yorum:
0
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL