Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
kerimozbekler
kerimozbekler

E.Albay Enver Tuncalp Diyor ki;

Yorum

E.Albay Enver Tuncalp Diyor ki;

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

707

Okunma

E.Albay Enver Tuncalp Diyor ki;

Kıymetli kardeşim Kerim Özbekler, mektubunuzu aldım. Okudum ve çok hislendim, hakkımdaki güzel düşüncelerinize çok çok teşekkür ederim. Belki öyle değilim ama öyle olmaya çalışıyorum, hayattaki tek amacım. Memlekete, milletime ve insanlığa hizmettir. Bu bakımdan çalışma, devamlı çalışma yolunu seçtim.
Başka bir yol bulamadım, bu yol erinde geçinde huzura ve rahmete eriştirecektir sanıyorum. Sizin de sürekli, verimli ve değerli çabalarınızı hayranlıkla takip ediyorum. Hizmetiniz, yaşınıza göre bizlerden daha üstün sayılabilir. Bu bakımdan, sizin de mutlu bir istikbal hakkınızdır ve buna erişeceksiniz. Bu hususta duacıyız, yazılarımı takip ettiğiniz gazeteler devamlı istiyorlar ve ben de yazılarımı gönderiyorum. Bölgenizde isteyen gazete ve dergi olursa. Onlara da göndermek benim için bir vazife olur. Bu vesile ile sizlere Cenab-ı Haktan uzun ve başarılı ömürler diler, selam ve saygılarımı tazelerim kıymetli kardeşim. (09 Mayıs 1985)

Enver Tuncalp (E.Albay-Yazar-Şair) Ankara

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
E.albay enver tuncalp diyor ki; Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz E.albay enver tuncalp diyor ki; yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
E.Albay Enver Tuncalp Diyor ki; yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL