Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
kerimozbekler
kerimozbekler

Ertuğrul Akbal Diyor ki;

Yorum

Ertuğrul Akbal Diyor ki;

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

555

Okunma

Ertuğrul Akbal Diyor ki;

Sayın Kerim Özbekler, değerli satırlarınızı ve resmi aldım. Bana ve kitaba, Bizim Kuşak’a gösterdiğiniz büyük ilginize teşekkür ederim. Bizim Kuşak bu günkü yerini sizin sayenizde aldı, inanın sizin bitmez tükenmez çabanızla. Enerjinizle, ne kadar övünsek azdır. Sizin gibi bir dostumuz, ağabeyimiz olmasından gurur duyuyoruz. Size, yine kitabımdan iletmeye çalışacağım. Ayrıca, sizin çalışmalarınızdan Bizim Kuşak’ın Ocak 1991’de ki sayısında söz edeceğim. Bu vesileyle selamlarımı, saygılarımı sunar. Çalışmalarınızda, başarılar dilerim.(08 Kasım 1990)

Ertuğrul Akbal (Bizim Kuşak Dergisi Sahibi) Ankara

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Ertuğrul akbal diyor ki; Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Ertuğrul akbal diyor ki; yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ertuğrul Akbal Diyor ki; yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL